Henter kommentarer

Millionærklubben samler toppen af poppen til eksklusivt event

Millionærklubben har samlet en række af de førende investorer og eksperter inden for økonomi og finansielle markeder til et lukket, eksklusivt arrangement, som ikke finder vej til podcast.

Overskriften for aftenen er: Ny økonomisk verdensorden?

Med krig i Europa, galopperende inflation og højere renter, lyder der advarsler fra flere kanter om, at den bølge af globalisering vi har kendt til i de seneste 30-40 år er gået i stå.

Derfor har vi samlet et helt særligt panel, der vil analysere og diskutere fremtidsudsigterne for økonomien og aktiemarkedet.

Panelet består af:

Adm. direktør og stifter Jeppe Christiansen fra finanskoncernen Maj Invest. Jeppe Christiansen er tillige næstformand i Novo Nordisk, medlem af bestyrelsen i Kirkbi A/S, der er Lego-koncernens hovedejer samt bestyrelsesformand i Haldor Topsøe.

Direktør Nina Movin fra Otto Mønsted Fonden. Nina Movin har i årtier haft ledende stillinger hos en række af de største finanskoncerner i Danmark og i London. Nina Movin forvalter i dag midlerne i Otto Mønsted Fonden.

Chefstrateg Henrik Drusebjerg fra Quintet Private Bank. Henrik Drusebjerg er et velkendt ansigt i den hjemlige investeringsbranche og er en af mediernes mest benyttede eksperter, når det gælder finansielle markeder. Henrik Drusebjerg har en fortid som strateg hos blandt andet Nordea, Carnegie og Danske Bank.

Aktiestrateg Peter Garnry fra Saxo Bank. Peter Garnry har som ganske få fingeren på pulsen, når det gælder globale mega trends og deres påvirkning af aktiemarkedet. Peter Garnry er også indehaver af en CFA-titel, der er en anerkendt uddannelse for finansanalytikere.

Sidst men ikke mindst har vi Euroinvestors egen Lau Svenssen, der i årtier har beskæftiget sig med aktieinvestering. Lau Svenssens tilgang er både fundamental analytisk ud fra de aktuelle regnskaber, men hans store viden og erfaring giver dagligt lytterne af Millionærklubben masser af inspiration til at træffe egne beslutninger.

Mere information om programmet og billetter findes her.

Læs også: Millionærklubben kan nu opleves live