Henter kommentarer

Netcompany med på gigantisk, 'transformerende' aftale: "En meget vigtig milepæl"


 

It-selskabet Netcompany er strøget til tops i det danske eliteindeks mandag, efter at det er kommet frem, at selskabet er kommet med på en gigantisk rammeaftale i Storbritannien.

Indlemmelsen i rammeaftalen, der heder Dalas og står for "digital and legacy application services", sikrer Netcompany en position til at kunne levere forskellige typer af it-services til de britiske myndigheder.

Ifølge analytiker Anders Haulund Vollesen fra Jyske Bank er der under Dalas-rammeaftalen tale om en allokering på lidt over 1 mia. pund - altså omkring 9-10 mia. kr. over de næste fire år.

- Netcompany nævnte i forbindelse med regnskabet for andet kvartal, at de var kommet på en signifikant transformerende rammeaftale, uden at de dengang kunne sige mere om det. Men det har vi nu ligesom fået detaljerne på i dag, siger Anders Haulund Vollesen.

Selv kalder Netcompany ifølge Jyske Bank-analytikeren aftalen for "transformerende", og Anders Haulund Vollesen betegner da også aftalen for en vigtig milepæl for selskabet.

- Det er meget positivt for Netcompany og for investeringscasen, at man kommer med på den her rammeaftale. Det er kommet med på rammeaftalen samme med de store - altså Accenture, Capgemeni og IBM i den her underrammeaftale.

- Det er en meget, meget vigtig milepæl for dem at kunne sige, at man er kommet med som leverandør der. Og det er helt fair, at aktien stiger på den nyhed, siger Anders Haulund Vollesen.

Netcompany-aktien ligger ved 11.15-tiden 4,5 pct. højere i 280,90 kr., hvilket sker i et ellers negativt dansk aktiemarked, hvor C25-indekset til sammenligning ligger 0,8 pct. lavere.

.\˙ MarketWire