Henter kommentarer

Netflix-aktien er braget i vejret: Det mener analytikerne om den


 
Hvilke typer investorer er der?
Vis mere

Netflix-aktien er i løbet af de seneste 12 måneder braget op med 62,6 pct.

Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Netflix-aktien, så er der en blandet stemning over for streamingtjenesten.

Læs også: Apple på vej med AI-drevet sundhedsapp

Der er ifølge Bloomberg 55 analytikere, der har dækning af Netflix-aktien. Af dem har 28 en købsanbefaling. 23 analytikere har en hold-anbefaling, mens kun 4 analytikere har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de aktien stige med 13,5 pct.

De vurderer, at Netflix-aktien kan bevæge sig imod 372,36 dollar, hvor kursen nu ligger omkring 327,98 dollar.

Læs også: Nordnet om Alphabet-tallene: Solidt

Den, der er mest positiv over for Netflix-aktien, er analysehuset Lightshed Partners, der har en købsanbefaling og et kursmål på 630 dollar.

I den modsatte ende af skalaen finder man franske Societe Generale, hvor man har en sælg-anbefaling og et kursmål på 215 dollar.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Nordnet om tech-gigant: De har holdt sig på toppen i årtier

Læs også: Børshus om dansk aktie: Kurspotentiale på 74 pct.