Henter kommentarer

| Opdateret

Nordnet i nyt samarbejde med Lars Tvede


 
Den danske finansmand, investor og forfatter Lars Tvede var i maj 2021 med i Millionærklubben. Ovenfor kan du få hans syn på markedet, inflation og hans nye hedgefond.
Vis mere

Den danske finansmand Lars Tvedes hedgefond bliver nu tilgængelig på investeringsplatformen Nordnet.

Det oplyser Nordnet i en meddelelse mandag morgen.

Den kendte finansmand lancerede Atlas Global Macro i maj 2021, og fonden forvalter nu op mod 1,8 mia. kr. for 1100 investorer. Det nye samarbejde betyder, at Private Banking-kunder kan komme med ombord med et minimumsindskud på 950.000 kr.

Lars Tvede, der er grundlægger og forvalter af Atlas Global Macro, beskriver samarbejdet således:

»Jeg er meget tilfreds med, at fonden nu bliver tilgængelig for en bred gruppe af formuende privatkunder i Danmark, og det opnår vi med aftalen med Nordnet. Jeg har et team, der screener og grupperer materiale efter relevans og tema, og så bruger jeg selv dagligt adskillige timer på at læse analyser. Jeg lytter til alle råd og tanker, men konklusioner og beslutninger om fondens investeringer bliver truffet af mig.«

Læs også: Lars Tvede om frygten for inflation: ‘Det er et spøgelse, der går gennem stuen’

Du kan læse mere om Lars Tvedes tilgang til aktiemarkedet her.

Nordnets landechef, Anne Buchardt fremhæver, at Atlas Global Macro er den første hedgefond, som Nordnet udbyder på det danske marked.

I løbet af august ventes de endelige betingelser og vilkår for Atlas Global Macro at være klar, oplyser Nordnet.

At der kræves 950.000 kr. for at investere i fonden skyldes, at man som investor køber sig direkte ind i fonden i Luxembourg, hvor loven kræver 125.000 euro, oplyser Nordnet. For at være sikre på, at kravet overholdes er parterne blevet enige om, at der i danske kroner skal investores for 950.000 kr., lyder det.

Læs også: Millionærklubben: Sådan sammensætter Lars Tvede sin 2021-portefølje

Læs også: Lars Tvede vil investere 200 mio. – på vej i luften med ny fond