Henter kommentarer

Novo Nordisk dropper prestigeprojekt

Novo Nordisk har ifølge selskabet  selv 16 produktionsanlæg på fem kontinenter, datterselskaber eller kontorer i 80 lande samt produkter markedsført i mere end 170 lande.
Novo Nordisk har ifølge selskabet selv 16 produktionsanlæg på fem kontinenter, datterselskaber eller kontorer i 80 lande samt produkter markedsført i mere end 170 lande. Foto: Linda Kastrup
Vis mere

 

Medicinalselskabet Novo Nordisk dropper sit partnerskabet med IBM Watson.

Det var ellers meningen, at partnerskabet med IBM Watson Health skulle sikre nye løsninger til diabetespatienter, men det bliver ikke til noget, bekræfter Novo Nordisk over for Finans.

- Vi arbejder ikke længere sammen med IBM Watson Health, da vores fokus inden for digital sundhed har udviklet sig i en anden retning, end vi regnede med, da kontrakten blev underskrevet for fire år siden. Vi samarbejder derfor med andre leverandører, der bedre matcher vores behov på området, oplyser Novo Nordisks presseafdeling.

Læs også: Analytiker ser stort potentiale i Novo Nordisk

Aftalen med IBM Watson Health skal måske ses i lyset af, at den blev indgået få måneder efter rivalen Sanofi annoncerede et samarbejde med Google Life Sciences i august 2015.

Samarbejdet skulle kombinere bedre viden om måling af blodsukker og medicindoseringer og på den måde forbedre behandlingen af diabetikere.

Novo Nordisks aftale med IBM Watson Health blev annonceret i december 2015.

Læs også: Her er Teslas nye bil

Læs også: Ekspert: 5 spændende small- og midcap aktier