Henter kommentarer

Nvidia-aktien er steget helt massivt de sidste 12 måneder, og fremtiden ser lys ud


Nvidia-aktien er i løbet af de sidste 12 måneder steget med hele 272,65 pct.

Nvidia er førende indenfor udviklingen af computerchips. 

Spørgsmålet er, hvor aktien skal hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Nvidia-aktien, så ser fremtiden meget lys ud. 

Der er ifølge Bloomberg 60 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har alle 60 en købsanbefaling, mens ingen af dem  har en hold- eller sælg-anbefaling. 

Læs også: Står til markant stigning: Nvidia banker op i formarkedet

Ser man på analytikernes kursmål, altså, hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 24,1 pct.

De vurderer, at Nvidia-aktien kan bevæge imod 838 dollar fra de nu 675 dollar.

Blandt de mest optimistiske finder man analysehuset Rosenblatt Securities, der har en købsanbefaling på aktien. De vurderer, at Nvidia-aktien kan bevæge sig op imod 1400 dollar. 

I den anden ende af skalaen finder man børshuset Masterlink Securities, som også har en købsanbefaling, blot med et kursmål på 240 dollar. 

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer

Læs også: Nvidia-aktien skyder i vejret - overgår forventningerne

Læs også: Økonom reagerer på regnskab fra børskomet: 'Over dem alle'