Nykredit opdaterer sin strategi


Nykredit på Kalvebod Brygge, København.
Nykredit på Kalvebod Brygge, København. Foto: Sara Gangsted
Vis mere

Nykredit vil med en opdatering af sin strategi "Winning the Double" satse ydermere på samarbejdet med de andre 50 banker i samarbejdet i Totalkredit, som Nykredit ejer.

Storbanken vil derfor arbejde for flere fælles løsninger til alle i Totalkredit, når der skal produktudvikles. Det skriver Finans.

- Vi vil lave endnu mere sammen med vores partnere. Vi kalder det Fælles Først. Vi forpligter os til at tænke fællesskabet ind i alle større initiativer, der kommer her fra huset. Det kan være alt fra bæredygtighed, infrastruktur og it-systemer til regulering, lyder det fra koncernchef, Michael Rasmussen, til Finans.

Samarbejdet gennem Totalkredit er frivilligt for de øvrige pengeinstitutter, men Nykredit har et godt øje til fællesskabets andre banker, som har mere end 1 mio. kunder.

Partnerne kan omvendt glæde sig over at få del i stordriftsfordele gennem Nykredit, analyserer Michael Rasmussen.

Nykredit er allerede langt med fælles løsninger. Sidste års køb af Sparinvest betyder, at koncernen ad den vej kan tilbyde investeringsløsninger til de andre banker.

Desuden har man udviklet en fælles realkreditplatform, og Nykredit står for at foretage vurderinger af ejendomspriserne, hvilket lokalbankerne tidligere selv tog sig af.

/ritzau/FINANS