Nykredit siger farvel til bestyrelsesformand i marts


Foto: Ólafur Steinar Gestsson /Ritzau Scanpix
Foto: Ólafur Steinar Gestsson /Ritzau Scanpix Foto: Ólafur Steinar Gestsson
Vis mere

Nykredit siger farvel til en erfaren herre, når der afholdes generalforsamling til marts. Her træder Steffen Kragh, der har siddet 14 år i bestyrelserne i Nykredit og Nykredit Realkredit og nu er formand for begge, nemlig ud af bestyrelsen.

Det oplyser Nykredit torsdag eftermiddag.

I stedet indstilles tidligere bankdirektør Jørgen Høholt som nyt medlem af begge bestyrelser, hvor det planlægges, at næstformand Merete Eldrup overtager formandsposterne.

- På egne og bestyrelsens vegne vil jeg gerne sige tak til Steffen Kragh for den store indsats, han har lagt i Nykredit gennem de seneste 14 år, siger Merete Eldrup i meddelelsen.

- Steffen efterlader som formand et stærkt Nykredit med kundetilgang, gode resultater og et velfungerende samarbejde med partnerne i Totalkredit.

- Jeg er glad for at modtage bestyrelsens opbakning til at tage over som formand. Jeg vil sammen med den øvrige bestyrelse arbejde for, at Nykredit også i fremtiden står som en stærk foreningsejet finansiel virksomhed, der gør en forskel for kunder og samfund, lyder det fra den nuværende næstformand.

/ritzau/FINANS