Henter kommentarer

Penneo får ny direktør


 
I videoen ovenfor ses, hvordan den årlige omsætning for selskaberne i First North Denmark GI-indekset har udviklet sig. Omsætningen er i mio. DKK. Grafikken er lavet via Flourish Studio.
Vis mere

Det danske First North-selskab Penneo har fået ny topchef.

Christian Stendevad bliver ny adm. direktør i det danske it-selskab, der har udviklet en software, som gør det enkelt for revisionshuse at lade kunder underskrive eksempelvis årsregnskaber med NemID-signatur og få digitaliseret kundernes workflow.

Christian Stendevad overtager posten som adm. direktør senest 1. oktober 2021. Det oplyser Penneo i en meddelse mandag aften.

»Christian Stendevad har en imponerende historik i international skalering og i at skabe vækst. Han er et fantastisk match for Penneo, bl.a. fordi han har solid erfaring med digital identitet og i at vækste en Saas-virksomhed. Christian Stendevad vil arbejde tæt sammen med Penneos stærke hold om at videreudvikle vækststrategien, hvor Penneos fulde internationale potentiale skal udfoldes,« lyder det i en kommentar fra Penneos bestyrelsesformand, Morten Elk.

Her ses Christian Stendevad Vis mere

Christian Stendevad er i dag COO i it-virksomheden Omada, der blandt andet sælger løsninger til datasikkerhed. Han har været en del af Omadas direktion siden 2004. Christian Stendevad har tidligere været chefkonsulent hos konsulenthuset PWC og samt it-kæmpen IBM.

»Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og at være med til at sætte yderligere skub i den vækststrategi, der er lagt. Jeg vil bruge min erfaring fra Omada, hvor vi med succes har leveret datasikkerhed til store internationale kunder,« lyder det i meddelelsen, fra Christian Stendevad.

Christian Stendevad overtager rollen som adm. direktør i Penneo efter medstifter Nicolaj Højer Nielsen, der har været konstitueret direktør siden september 2020.

Tidligere på året kom det frem, at bestyrelsen i Penneo har indstillet tidligere Topdanmark-direktør Christian Sagild til bestyrelsen med henblik på at blive ny formand. Det kan du læse mere om her.

I videoen ovenfor ses, hvordan den årlige omsætning for selskaberne i First North Denmark GI-indekset har udviklet sig. Grafikken er lavet via Flourish Studio.

Læs også: Penneo-top peger på formandskandidat

Læs også: Lille dansk it-aktie buldrer frem: 'Det her er en proces, som ikke stopper'