Henter kommentarer

| Opdateret

Sådan sikrede fond sig afkast på 98 pct.

(ARKIV) Mønter i Nationalbanken, tirsdag d. 8. november 2016. Whistleblowerordning har modtaget 700 indberetninger om mistanker om svindel med hjælpepakker.De er mundet ud i 27 politianmeldelser, men flere er på vej. Det skriver Ritzau, søndag den 7. februar 2021.. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix)
(ARKIV) Mønter i Nationalbanken, tirsdag d. 8. november 2016. Whistleblowerordning har modtaget 700 indberetninger om mistanker om svindel med hjælpepakker.De er mundet ud i 27 politianmeldelser, men flere er på vej. Det skriver Ritzau, søndag den 7. februar 2021.. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix) Foto: Ólafur Steinar Gestsson
Vis mere

Måltidsgiganten Hello Fresh og interiørforhandleren Westwing har været med til at sikre hedgefonden St. Petri Capital et stærkt 2020.

En opgørelse fra Finans Danmark viser, ifølge Børsen, at fonden fik et afkast på 98 pct. Jens Larsson, der er partner i fonden, forklarer, at afkastet blev sikret ved blandt andet at holde fast i Hello Fresh, da aktien faldt.

»Men vi var sikre i vores sag, så da aktien faldt, gik vi imod de amerikanske hedgefonde (…) men det gør vi jo ikke på bunden. Vi begynder at gå ind i 8-9 euro, og de sender den helt ned i 6 euro. Men der skal man ikke ryste på hånden, man skal bare blive ved med at købe op,« siger Jens Larsson, der stadig har aktien, til Børsen.

Investeringsfonden har også tjent på shortpositioner i den svenske tøjkæde H&M, det britiske stormagasin Marks & Spencer samt den tyske betalingsgigant Wirecard.

Læs også: Hvad er Warren Buffetts mystiske aktie?

Læs også: Bitcoin slår igen rekord