Henter kommentarer

Sådan ser Netflix-aktiens fremtid ud ifølge analytikerne


 
Bodil Johanne Gantzel og Michael Friis Jørgensen dyster i de smarte aktiebegreber. Aktieskolen på Euroinvestor er din ultimative guide til at blive en god investor. Her er spørgsmålet ‘Hvad er P/E-værdi?’
Vis mere

Netflix-aktien har i løbet af de seneste 12 måneder oplevet et fald på godt -16 pct.

Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Netflix-aktien, så er der samlet set positiv stemning over for streamingtjenesten. De ser dog aktien falde en smule over det næste år.

Der er ifølge Bloomberg 52 analytikere, der har dækning af Netflix-aktien. Af dem har 26 en købsanbefaling. 22 analytikere har en hold-anbefaling, mens kun 4 analytikere har en sælg-anbefaling.

Læs også: Sydbank: Disse aktier er de mest sikre

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de aktien dykke med -1,4 pct.

De vurderer, at Netflix-aktien kan bevæge sig imod 356,98 dollar, hvor aktien nu ligger omkring 361,99 dollar.

Den, der er mest positiv over for Netflix-aktien, er President Capital Management, der har en købsanbefaling og et kursmål på 480 dollar.

Læs også: Amerikansk tech-mastodont i 'ekstremt aktiecomeback'

I den modsatte ende af skalaen finder man storbanken Societe Generale, hvor man har en sælg-anbefaling og et kursmål på 215 dollar.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Danske Bank: Markedet tror, at de kommer til at æde de hårde ord i sig igen

Se listen: Disse aktier er mest populære