Henter kommentarer

Spilgigant har købsanbefalinger på stribe


Der gemmer sig et kurspotentiale i Roblox-aktien.

Det vurderer en stribe af analytikere om aktien i den amerikanske spilplatform Roblox.

Roblox-aktien er steget 55,6 pct. i løbet af de sidste 6 måneder. Spørgsmålet er bare, hvor aktien er på vej hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere mener om Roblox-aktien, så er der en overvejende positiv tiltro til aktiens fremtidige udvikling og købsanbefalinger på stribe.

Læs også: Parti i regeringen vil sænke aktieskatten

Der er ifølge Bloomberg 36 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 24 en købsanbefaling, mens 9 analytikere har en hold-anbefaling. 3 analytikere har en sælg-anbefaling på aktien.

Ser man på analytikernes gennemsnitlige kursmål, altså hvad de i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så tror de, at aktien kan bevæge sig op i 50,55 dollar. Det indikerer et kurspotentiale på 17,8 pct.

Blandt dem, der er mest positive over for Roblox-aktien, finder man researchfirmaet LightShed Partners. Her har man en købsanbefaling og et kursmål på 85 dollar.

I den modsatte ende af skalaen finder man børshuset Redburn Atlantic, der har en hold-anbefaling og et kursmål på 30 dollar.

Læs også: Markant lønstigning på vej til 110.000 ansatte

Læs også: Maj Bank: Fortsætter The Magnificent 7?