Henter kommentarer

Spotify-aktien er fløjet op: Det mener analytikerne, at der skal ske nu


Aktien i den populære musiktjeneste Spotify er steget med hele 118 pct. det sidste år.

Spotify er en af verdens største musikstreamingstjenester med 602 millioner lyttere.

Spørgsmålet er, hvor aktien skal hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Spotify-aktien, så tegner der sig i al fald et overvejende positivt billede med mange købsanbefalinger.

Læs også: Før regnskabet: Analytikerne ser kurspotentiale i Jyske Bank-aktien

Der er ifølge Bloomberg 36 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 22 en købsanbefaling, mens 14 af dem har en hold-anbefaling. Ingen af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså, hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 2,2 pct.

De vurderer, at Spotify-aktien kan bevæge imod 261,83 dollar, fra de nu 256,1 dollar.

Blandt de mest optimistiske finder man analysehuset Pivotal Research, der har en købsanbefaling på aktien. De vurderer, at Spotify-aktien kan bevæge sig op imod 330 dollar.

Læs også: Dansk aktie banker resten af Europa

I den anden ende af skalaen finder man blandt andre børshuset Loop Capital Markets, som har en sælg-anbefaling og et kursmål på 200 dollar.

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer

Læs også: Legendarisk investor: Disse aktier er attraktive

Læs mere: Stort aktieindeks slår rekord: Højeste niveau siden 1989