Henter kommentarer

Stor sportsbegivenhed skydes igang - det mener analytikerne om aktien


I denne weekend skydes 2024-sæsonen, som ifølge planen bliver den længste sæson nogensinde.

Liberty Media Corporation, som ejer rettighederne til Formel 1, er de seneste 12 måneder steget med 22,69 pct. 

Spørgsmålet er, hvor Liberty Media-aktien skal hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om aktien, så tegner der sig et positivt billede.

Der er ifølge Bloomberg 10 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har hele 7 en købsanbefaling, mens 2 analytiker har en hold-anbefaling. Kun 1 analytiker har ligeledes en sælg-anbefaling.

Læs også: Europæisk inflation overrasker: Højere end ventet

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de aktien stige med 10,1 pct.

De vurderer, at Liberty Media-aktien kan bevæge sig op imod 80,11 dollar, fra den nuværende kurs på 72,11 dollar.

Blandt de mest optimistiske finder man Cowen, der har en købsanbefaling og tror, at Liberty Media-aktien kan bevæge sig op imod 90 dollar.

I den anden ende af skalaen finder man banken Morningstar, som har en sælg-anbefaling og et kursmål på 60 dollar.

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer

Læs også: Milliardforvalter om dansk gigant: Der er optræk til noget stort

Læs også: Martin Thorborg har scoret kassen helt vildt på én ting: 'Jeg købte det ellers for sjov'