Henter kommentarer

| Opdateret

Teknisk analytiker ser potentiale i 5 aktier

Foto: LUCAS JACKSON
Vis mere

Der er flere aktier, der har fundet et interessant niveau ud fra et teknisk synspunkt.

Det vurderer teknisk analytiker og swingtrader Christopher Wold i tirsdagens udgave af Millionærklubben.

Han fremhæver blandt andet fem aktier, som han synes, viser tegn på en teknisk spændende udvikling. Han har flere gange fremhævet, at han også kan tage fejl i sin vurdering, og at han derfor arbejder med stop-loss, så hvis han tager fejl, så sælges aktierne, hvis de dykker under en bestemt kurs. Det begrænser risikoen for at tabe penge.

Signet Jewelers
Den amerikanske smykkekæde Signet Jewelers er ved at lave en interessant formation, hvis man ser på aktiekursens udvikling, vurderer Christopher Wold. Aktier handles i skrivende stund til 17 dollars.

- Det er en aktie, der er blevet bombet kraftigt fra 150 USD til omkring 16-17 dollars. Den er interessant, fordi den er bombet så kraftig, og den har lavet en fin bundformation de sidste seks måneder, udtaler Christopher Wold.

Det springende punkt for Signet Jewelers​ er de 20 dollars, lyder vurderingen.

Hans eget stop loss som langsigtet er 10$ - det er bunden fra i år.

Pandora
Det danske smykkefirma Pandora ser også interessant ud, mener Christopher Wold.

- Som et swingtrade er de ca. 270-280 kroner et godt tidspunkt at komme ind i aktien. Jeg tror, at aktien kan gå op mod 450 kroner i starten af 2020, lyder vurderingen fra den tekniske analytiker.

Hans eget stoploss er på 250 kroner.

GomSpace
Det danske nanosatellitselskab, GomSpare, har Christopher Wold også fulgt. Aktien er noteret på den svenske børs.

- Den er begyndt at vise tegn på liv. Den ligger omkring 12-13 kroner nu, men der er chance for, at den kan nå et teknisk target på 17-18 kroner. Hvis kursen når derop, skal man måske tage gevindsten der. I hvert fald fald, hvis man har købt den i 10-14 kroner, vurderer Christopher Wold, der er bullish på aktien.

- Nu vil jeg gerne se, at den stiger den næste uges tid, udtaler han.

Christopher Wolds eget stoploss ligger på 10 kroner.

Patriot One Technologies
En anden aktie, der ser interessant ud ifølge Christopher Wold er canadiske Patriot One Technologies, der udvikler scanningssoftware, der kan afsløre skydevåben eller knive på personer eller andre bevægelige objekter. Aktiekursen har lavet en fin bundformation de sidste tre-fire måneder, mener han.

- Den er meget, meget interessant ud fra et teknisk synspunkt. Den har fået et rigtig godt teknisk setback de sidste seks måneder fra næsten tre canadisk dollars til 1,4 canadisk dollar. Der har jeg købt en god del, og jeg tror, at der de næste 3-6 måneder er god chance for nogle gode stigerne, udtaler han.

- Mit mål er 2,5 dollars på den korte bane, men hvis vi bryder den gamle top på 3 dollars, kan jeg se Patriot One rykke mod 5 canadisk dollars. Det lyder voldsomt, men det er også en lille aktie, så det kan stige kraftigt, når det først stiger, medgiver Christopher Wold.

Hans stoploss ligger på 1,26 canadisk dollars.

SAS
Flyselskabet SAS ser også spændende ud, lyder vurderingen fra Christopher Wold.

- Jeg er stadig bullish på SAS. Jeg tror, at SAS kan stige yderligt frem mod januar og nå en kurs på 17-18 kroner. Hvis aktiekursen går over 20 kroner, bliver det rigtig spændende, vurderer han.

I tirsdagens udgave af Millionærklubben fortæller Christopher Wold desuden, hvad han mener om den tekniske udvikling i blandt andet Fingerprint Card, Bitcoin og guldprisen.