Tivoli ansætter direktør fra Danske Spil


Foto: Klaus Holsing
Vis mere

Tivoli har fundet en afløser for sin mangeårige direktør Lars Liebst.

Det bliver Susanne Mørch Koch, der senest 1. september bliver ny administrerende direktør for forlystelseshaven, oplyser Tivoli.

Den kommende direktør har de seneste tre år været direktør for Danske Spil. Og før det var hun kommerciel direktør i DSB.

Tivolis bestyrelsesformand Tom Knutzen siger, at der "går en lige linje fra alt det, hun har beskæftiget sig med, til stillingen som administrerende direktør i Tivoli."

- Hos både DSB og Danske Spil har Susanne Mørch Koch bevist sine styrker som leder af komplekse organisationer i en omskiftelig tid, når hun har skullet fremtidssikre traditionsbundne virksomheder og samtidig leve op til kundernes og offentlighedens store forventninger til drift, fornyelse og gode oplevelser, siger Tom Knutzen om valget på den nye direktør.

Selv siger Susanne Mørch Koch, at det var både med spænding, glæde og ydmyghed, at hun sagde ja tak til tilbuddet.

- Med mit kendskab til Tivoli både som gæst og forretningspartner, ved jeg, at havens almenkendte succes udspringer af den gæsteoplevelse, som forlystelseshavens mange medarbejdere hver dag leverer med det menneskelige møde og en udpræget sans for service, siger hun.

Det blev i december meldt ud, at Lars Liebst var på vej væk fra Tivoli. Han har været direktør for Tivoli siden 1996.

/ritzau/FINANS