Henter kommentarer

Trump-selskab dropper igen - teknologichefer siger op


 
Det er vigtigt at kende til aktiemarkedets sektorer, for det kan ende med at sikre dig afkast. Dem kan du se mere om her.
Vis mere

Digital World Acquisition, det særligt oprettede opkøbsselskab, som efter planen skal overtage og sammenlægges med Trump Media & Technology dropper med 11,2 pct. i mandagens amerikanske aktiemarked, da flere chefer har valgt at forlade Trumps medieselskab.

Det er de to teknologichefer Josh Adams og Billy Boozer hos Trump Media & Technology, der ejer Truth Social, den tidligere præsident Donald Trumps eget sociale medie, som ifølge Reuters har sagt deres stillinger op.

Det er syvende handelsdag i træk, at Digital World Acquisition falder. I sidste uge kom aktien under særligt pres, da det kom frem, at antallet af downloads af den tidligere præsident Donald Trumps sociale medie, Truth Social, er faldet med 95 pct. i forhold til toppen omkring lanceringen tilbage i starten af marts.

Aktien i Digital World Acquisition er nu faldet med 42,5 pct. siden toppen i starten af marts, men den er dog stadig steget med godt 8 pct. siden nytår.

.\˙ MarketWire