Henter kommentarer

Ubisoft-aktien er blevet hugget midt over - det mener analytikerne om kurspotentialet


 
Hvilke typer investorer er der?
Vis mere

Ubisoft-aktien er faldet med 50,1 pct. i løbet af de seneste 12 måneder

Spørgsmålet er, hvor aktien i spilkæmpen skal hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Ubisoft-aktien, så tegner der sig et overvejende positivt billede.

Læs også: Jyske Bank om populær dansk aktie: Køb

Der er ifølge Bloomberg 26 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 11 en købsanbefaling, mens også 11 af dem har en hold-anbefaling. 4 analytikere har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 17,1 pct. De vurderer, at Ubisoft-aktien kan bevæge sig fra de nu 24,21 euro imod 28,35 euro.

Læs også: Så meget har boligejerne tjent på at omlægge lån

Blandt de mest optimistiske finder man finanshuset TP ICAP Midcap, der har en købsanbefaling på aktien. De vurderer, at Ubisoft-aktien kan bevæge sig op imod 80 euro.

I den anden ende af skalaen finder man blandt andre Societe Generale, som har en hold-anbefaling og et kursmål på 16,8 euro.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Ørsted i ny milliardinvestering

Læs også: Lau Svenssen om dansk folkeaktie: Jeg begriber ikke, at danskerne er så optaget af den