Henter kommentarer

Wall Streets topanalytikere: Her er 5 aktier til et højt afkast


I takt med af den amerikanske regnskabssæson ruller henover os peger flere virksomheder på, at det igangværende år bliver udfordrende.

På samme tid kan det være intimiderende at investere i et så stressende økonomisk miljø som lige nu.

For at lette processen har CNBC samlet 5 aktier, som er udvalgt af nogle af Wall Streets bedste analytikere baseret på deres tidligere præstation.

Alphabet
Analytiker Brian White fra Monness, Crespi, Hardt, & Co. spår, at når der lander regnskab fra Google-ejer Alphabet på torsdag vil de løfte sløret for deres sæsonmæssigt svageste kvartal.

Alligevel forventer han, at Alphabets resultater vil ende i overensstemmelse med hans forventninger.

Selvom Googles annonce omsætning har været ramt af det faldende forbrug på annoncer, så har 'Alphabet vist at være mere robust end Meta og Snap, der var uforholdsmæssigt påvirket af Apples privatlivs indstillinger,' fremgår det af et notat skrevet af White.

Analytikeren forventer, at den digitale annonceindtjening vil blive bedre i anden del af året.

Meta Platforms
Endnu en techaktie udvalgt af Brian White er Meta Platforms, som kommer med regnskab for fjerde kvartal på onsdag 'efter at have fået vilde tæsk' i 2022.

En slankere omkostningsstruktur, takket være virksomhedens væsentligt reducerede forretning og andre tiltag, samt afdæmpende udfordringer, vil dog være en lettelse for Facebook-ejeren i år.

Derudover forventer Brian White i det lange løb, at Meta vil drage fordel af den sekulære digitale annoncetrend og deres opfindelser med metaverset.

WNS
Den næste virksomhed på listen er indiske WNS, som laver administration af forretningsprocesser.

Deres salg præsenterer en sund efterspørgsel, der overgår den økonomiske modvind. Det giver analytiker Vincent Colicchio fra Barrington en 'tro på at de vil genere en solid omsætning og justeret EPS-vækst i 2023 og fremover,' forklarer han.

Virksomheden kom for nylig med deres kvartalsregnskab, hvor de slog markedets forventninger takket være en stærk efterspørgsel efter deres produkter.

BRC
BRC er en unik virksomhed, da den er både stiftet og drevet af militær veteraner. Virksomheden blev bygget til at servere kvalitets kaffe og merchandise til aktive militær veteraner.

Kaffevirksomheden har været på analytiker hos Tigress Financiel Partners, Ivan Feinseths købsliste i de seneste uger.

Starbucks
Verdens største specialitets kaffekæde Starbucks er også en af Ivan Feinseths favorit aktier for i år.

Virksomheden udvikler hele tiden sine produkter, har lavet en global kaffealliance og har haft konstant vækst i antallet af butikker. Derudover har de et stærkt brand og en dedikeret kunde base, hvilket vil hjælpe deres plan for langsigtet vækst, lyder det fra analytikeren.

Læs også: Markant ændring hos populær, dansk udbytteaktie: Derfor kan det blive en fordel

Læs også: Særligt lån hitter blandt danskerne: 'Det kan påvirke boligmarkedet på sigt'