I ”Lars Christensens Verden” går økonom og chefredaktør for Euroinvestor Lars Christensen bag om markedet i samtaler med professionelle markedsaktører, kommentatorer og økonomiske og finansielle forskere. Det handler om, hvad det i virkeligheden er, der driver de finansielle markeder. Det er ikke investeringsråd, men mottoet er, at den der ved mest tjener mest. Det leveres alt sammen med humor og kant.

Podcasts

Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 16: Den iransk-amerikanske konflikt er kommet for at blive

Lars Christensens Verden - Episode 16: Den iransk-amerikanske konflikt er kommet for at blive

I ”Lars Christensens Verden” går økonom og chefredaktør på Euroinvestor Lars Christensen bag om markedet i samtaler med professionelle markedsaktører, kommentatorer og økonomiske og finansielle forskere. Det handler om, hvad det i virkeligheden er, der driver de finansielle markeder. Det er ikke investeringsråd, men mottoet er, at den, der ved mest, tjener mest. Det leveres alt sammen med humor og kant.
Billede til: Episode 15 - Lars Seier Christensen ser FC Porto som model for FCK

Episode 15 - Lars Seier Christensen ser FC Porto som model for FCK

I samtalen fremhæver Lars Seier Christensen blandt andet den portugisiske fodklub FC Porto som en model for udviklingen af FCK’s transferforretning med køb, salg og spillerudvikling.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 14: Ny aktienedtur truer

Lars Christensens Verden - Episode 14: Ny aktienedtur truer

Seniorstrateg Andreas Steno Larsen fra Nordea Markets er gæst i studiet i denne episode, hvor Christensen og Steno taler om udsigterne for global pengepolitik samt om, hvad konsekvenserne af pengepolitikken er for udsigterne for de globale finansielle markeder. Hør, hvad Andreas Steno mener, når han advarer om, at vi kan stå overfor endnu en global aktienedtur.
Billede til: Lars Christensens Verden – Episode 13: Presset fortsætter på det københavnske boligmarked, men det lysner i

Lars Christensens Verden – Episode 13: Presset fortsætter på det københavnske boligmarked, men det lysner i "Vandkantsdanmark"

Lyt med, hvis du vil vide mere om, hvordan de nye ejendomsvurderinger i 2020 forventes at påvirke priserne både på ejerlejligheder i København og de større byer – hvor især grundskylden forventes at stige markant – og på enfamilieshuse i forstæderne og det såkaldte "Vandkantsdanmark" i denne episode, hvor cheføkonom i Arbejdernes Landsbank, Signe Roed-Frederiksen, er gæst i studiet til en snak om udsigterne for boligmarkedet, dansk og global økonomi.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 12: Bankernes rolle i samfundet

Lars Christensens Verden - Episode 12: Bankernes rolle i samfundet

Danmarks mest erfarne bankøkonom, Nordeas cheføkonom Helge J. Pedersen, er gæst i denne episode, hvor vi for en stund løfter blikket fra den aktuelle overvejende negative kritik af den danske banksektor og i stedet ser mere overordnet på, hvordan banksektorens rolle i samfundet har ændret sig over de seneste 30 år, samt hvilken betydning det har haft for bankøkonomerne internt og eksternt i bankerne.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 11: Rangvid; Forvent lave aktieafkast det næste årti

Lars Christensens Verden - Episode 11: Rangvid; Forvent lave aktieafkast det næste årti

Lyt med i denne episode, hvis du vil vide mere om udsigterne for de danske og amerikanske aktiemarkeder, udviklingen i din pensionsopsparing, og hvornår du har råd til at gå på pension, samt hvorfor økonomer hellere laver prognoser for aktiemarkedet på ti års end på kort sigt. Professor Jesper Rangvid fra CBS er gæst i studiet, hvor debatten tager afsæt i Rangvids forskningspapir, "What rate of return can you expect over the next decade", fra 2017 der opdateres hvert år i januar, og anledningen er, at det for nyligt var ti år siden, at bunden gik ud af aktiemarkedet den 9. marts 2009.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 10: Nu tror markederne igen på fremtiden

Lars Christensens Verden - Episode 10: Nu tror markederne igen på fremtiden

I denne episode taler Lars Christensen med vicedirektør og cheføkonom i tænketanken Axcelfuture, Thomas Bernt Henriksen, og Euroinvestors analytiker Laurids Rising om markeds- og tillidsindikatorer, samt hvad indikatorerne fortæller os om udsigterne for dansk og og global økonomi og de finansielle markeder.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 9: Aktieudvælgelse med kvant

Lars Christensens Verden - Episode 9: Aktieudvælgelse med kvant

I denne episode taler Lars Christensen med Senior Quantative Strategist Morten Nielsen fra Jyske Bank om, hvordan en kvant-analytiker arbejder, og om hvordan såkaldte investeringsfaktorer - Value, Momentum og Kvalitet - kan bruges til at udvælge den rigtige aktieportefølje.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 8: Derfor skal du holde øje med olieprisen

Lars Christensens Verden - Episode 8: Derfor skal du holde øje med olieprisen

Bør du sælge dine aktier, hvis olieprisen stiger, hvilken betydning har amerikansk pengepolitik for prisen på olie, hvilken rolle spiller OPEC i dag i forhold til storhedstiden i 70'erne, og hvad er prognosen for olieprisudviklingen i 2019? Det er nogle af emnerne i dette afsnit af "Lars Christensens Verden", hvor senioranalytiker Jens Nærvig Pedersen, Danske Bank, for anden gang er gæst i studiet.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 7: Teknisk analyse - kaffegrums eller videnskab?

Lars Christensens Verden - Episode 7: Teknisk analyse - kaffegrums eller videnskab?

I dette afsnit går snakken bredt, lige fra det danske C25-indeks og enkeltaktier som Pandora og Vestas, over Nasdaq og FANG-aktier til valuta og guld, når Lars Christensen diskuterer teknisk analyse med Klaus Ikast, analysechef hos NetDania Markets.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 6: Vi har kun set begyndelsen af Kinas væksteventyr

Lars Christensens Verden - Episode 6: Vi har kun set begyndelsen af Kinas væksteventyr

Euroinvestors chefredaktør Lars Christensen har denne gang Danske Banks kina-ekspert, chefanalytiker Allan von Mehren på besøg i studiet til en snak om Kinas betydning for verdensøkonomien, den igangværende handelskrig med USA, samt hvilke udfordringer den kinesiske vækst står overfor.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 5: Huawei i centrum på den geopolitiske kampplads

Lars Christensens Verden - Episode 5: Huawei i centrum på den geopolitiske kampplads

I ”Lars Christensens Verden” går økonom og chefredaktør for Euroinvestor Lars Christensen bag om markedet i samtaler med professionelle markedsaktører, kommentatorer og økonomiske og finansielle forskere. Det handler om, hvad det i virkeligheden er, der driver de finansielle markeder. Det er ikke investeringsråd, men mottoet er, at den, der ved mest, tjener mest. Det leveres alt sammen med humor og kant.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 4: Kunsten at købe en aktie billigt

Lars Christensens Verden - Episode 4: Kunsten at købe en aktie billigt

Hvad er value aktier, hvilke nøgletal bør man som investor fokusere på, og hvordan sammensætter man sin portefølje som value investor? Få svaret på disse spørgsmål i fjerde episode, hvor Kurt Kara, aktiechef i Maj Invest, bydes velkommen til Lars Christensens Verden til en snak om value aktier og investeringsstrategier. Lyt med og bliv klogere på, hvordan Maj Invest forsøger at slå markedet med benhård fokus på at finde undervurderede selskaber.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 3: Når der går politik i aktiekursen

Lars Christensens Verden - Episode 3: Når der går politik i aktiekursen

Euroinvestors chefredaktør, Lars Christensen, har haft dr.scient.pol og lederskribent på Berlingske Ole P. Kristensen og Analysechef for tænketanken CEPOS, Otto Brøns-Petersen, i studiet til en snak om "politiske aktier". Anledningen er usikkerheden om Ørsteds salg af Radius. I podcasten diskuteres også hvilken effekt politisk usikkerhed har på andre aktier - lige fra Vestas til Danske Bank. 
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 2: Hvordan udvælges aktier?

Lars Christensens Verden - Episode 2: Hvordan udvælges aktier?

Anden episode står i aktiemarkedets tegn. Efter et turbulent 2018 på de finansielle markeder vendes blikket fremad til udsigterne for 2019 og kunsten at udvælge aktier. Lyt med når aktiechef i ABG Sundal Collier, Tue Østergaard, og partner i Copenhagen Allocation Partner, Morten Kongshaug, træder ind i Lars Christensens Verden til en uddybende snak om investeringsstrategier, stock-picking og aktieåret 2019. 
Billede til: Lars Christensens verden - Episode 1: Bagom prognosen

Lars Christensens verden - Episode 1: Bagom prognosen

I første episode af Lars Christensens verden inviteres to af Danmarks førende analytikere indenfor til en snak om kunsten at lave økonomiske og finansielle prognoser samt om deres udsigter for verdensøkonomien i 2019. Lyt med når Andreas Steno fra Nordea og Jens Nærvig Pedersen fra Danske Bank giver et unikt indblik i bankernes prognose-maskineri, hvor vi hører nærmere om, hvordan bl.a. rente- og valutaprognoser kommer til verden.  

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
26. april 2019 14:15:52
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190410.2 - EUROWEB5 - 2019-04-26 14:15:52 - 2019-04-26 14:15:52 - 1 - Website: OKAY