I ”Lars Christensens Verden” går økonom og chefredaktør for Euroinvestor Lars Christensen bag om markedet i samtaler med professionelle markedsaktører, kommentatorer og økonomiske og finansielle forskere. Det handler om, hvad det i virkeligheden er, der driver de finansielle markeder. Det er ikke investeringsråd, men mottoet er, at den der ved mest tjener mest. Det leveres alt sammen med humor og kant.

Podcasts

Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 23: Sådan bruger danskerne deres penge

Lars Christensens Verden - Episode 23: Sådan bruger danskerne deres penge

Ugens gæst, privatøkonom og senioranalytiker Louise Aggerstrøm Hansen, Danske Bank, deler sine mange indsigter i de private husholdningers økonomiske adfærd, forbrugsmønstre og investeringsadfærd, og herudover diskuteres resultaterne af Euroinvestors seneste Privatinvestorundersøgelse (PIU).
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 22: Rødt chok eller business as usual - de private investorer holder vejret

Lars Christensens Verden - Episode 22: Rødt chok eller business as usual - de private investorer holder vejret

I denne episode af “Lars Christensens Verden” har Euroinvestors chefredaktør Lars Christensen analysechef Otto Brøns Petersen fra tænketanken Cepos i studiet til en snak om, hvilke konsekvenser rød bloks skatteforslag kan ende med at få for de private investorer. Otto og Lars taler desuden om den seneste vismandsrapport fra Det Økonomiske Råd - særligt om vismændenes forslag til en reform af kapitalskatterne.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 21: Hvis virksomhedernes betalingsevne svigter, knækker aktiemarkedet

Lars Christensens Verden - Episode 21: Hvis virksomhedernes betalingsevne svigter, knækker aktiemarkedet

Euroinvestors chefredaktør Lars Christensen har adm. direktør i og stifter af Copenhagen Allocation Partner (CAP) Morten Kongshaug med i studiet til en samtale om, hvilke værktøjer og indikatorer Morten Kongshaug benytter til at vurdere, om man skal være over- eller undervægt aktier i sin portefølje, og hvilke risici, han særligt ser for de globale aktiemarkeder.
Billede til: Kampen mellem optimister og pessimister i de globale finansielle markeder - Lyt til dagens debat på Folkemødet 2019

Kampen mellem optimister og pessimister i de globale finansielle markeder - Lyt til dagens debat på Folkemødet 2019

Havde du ikke mulighed for at overvære Euroinvestors debat herom på Folkemødet i dag, kan du høre den her. Euroinvestors chefredaktør Lars Christensen var moderator, og i panelet sad:
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 20: Trump presser investorernes hånd over på salgknappen

Lars Christensens Verden - Episode 20: Trump presser investorernes hånd over på salgknappen

I denne episode har Lars Christensen senioranalytiker i Danske Bank Jens Nærvig Pedersen i studiet til en snak om den seneste udvikling på de globale finansielle markeder.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 19: The Numbers Game - Tænk som en baseballtræner og find de mest attraktive aktier

Lars Christensens Verden - Episode 19: The Numbers Game - Tænk som en baseballtræner og find de mest attraktive aktier

Samtalen tager udgangspunkt i filmen “Moneyball”, der bygger på Michael Lewis’ bog af samme navn. “Moneyball” handler om baseballholdet Oakland A's 2002-sæson og holdets sportsdirektør Billy Beanes forsøg på for små penge at skabe et konkurrencedygtigt hold.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 18: Valgkamp, handelskrig og billige Ikea-sofaer

Lars Christensens Verden - Episode 18: Valgkamp, handelskrig og billige Ikea-sofaer

Som privat investor er det i sig selv bekymrende, at væksten siden krisen i 2008-09 har været behersket, og i anledning af, at Lars Løkke Rasmussen (V) i denne uge udskrev valg, diskuteres det derfor, hvorfor debatten om økonomi og markeder er trængt  helt i baggrunden allerede fra valgkampens start.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 17: Aktier eller mursten - hvad er den bedste investering?

Lars Christensens Verden - Episode 17: Aktier eller mursten - hvad er den bedste investering?

Samtalen tager både afsæt i Søren Hove Ravns egen forskning, nyere omfattende amerikansk forskning fra Federal Reserve San Fransisco samt de seneste resultater af Euroinvestors egen Privatinvestorundersøgelse (PIU).
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 16: Den iransk-amerikanske konflikt er kommet for at blive

Lars Christensens Verden - Episode 16: Den iransk-amerikanske konflikt er kommet for at blive

I ”Lars Christensens Verden” går økonom og chefredaktør på Euroinvestor Lars Christensen bag om markedet i samtaler med professionelle markedsaktører, kommentatorer og økonomiske og finansielle forskere. Det handler om, hvad det i virkeligheden er, der driver de finansielle markeder. Det er ikke investeringsråd, men mottoet er, at den, der ved mest, tjener mest. Det leveres alt sammen med humor og kant.
Billede til: Episode 15 - Lars Seier Christensen ser FC Porto som model for FCK

Episode 15 - Lars Seier Christensen ser FC Porto som model for FCK

I samtalen fremhæver Lars Seier Christensen blandt andet den portugisiske fodklub FC Porto som en model for udviklingen af FCK’s transferforretning med køb, salg og spillerudvikling.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 14: Ny aktienedtur truer

Lars Christensens Verden - Episode 14: Ny aktienedtur truer

Seniorstrateg Andreas Steno Larsen fra Nordea Markets er gæst i studiet i denne episode, hvor Christensen og Steno taler om udsigterne for global pengepolitik samt om, hvad konsekvenserne af pengepolitikken er for udsigterne for de globale finansielle markeder. Hør, hvad Andreas Steno mener, når han advarer om, at vi kan stå overfor endnu en global aktienedtur.
Billede til: Lars Christensens Verden – Episode 13: Presset fortsætter på det københavnske boligmarked, men det lysner i

Lars Christensens Verden – Episode 13: Presset fortsætter på det københavnske boligmarked, men det lysner i "Vandkantsdanmark"

Lyt med, hvis du vil vide mere om, hvordan de nye ejendomsvurderinger i 2020 forventes at påvirke priserne både på ejerlejligheder i København og de større byer – hvor især grundskylden forventes at stige markant – og på enfamilieshuse i forstæderne og det såkaldte "Vandkantsdanmark" i denne episode, hvor cheføkonom i Arbejdernes Landsbank, Signe Roed-Frederiksen, er gæst i studiet til en snak om udsigterne for boligmarkedet, dansk og global økonomi.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 12: Bankernes rolle i samfundet

Lars Christensens Verden - Episode 12: Bankernes rolle i samfundet

Danmarks mest erfarne bankøkonom, Nordeas cheføkonom Helge J. Pedersen, er gæst i denne episode, hvor vi for en stund løfter blikket fra den aktuelle overvejende negative kritik af den danske banksektor og i stedet ser mere overordnet på, hvordan banksektorens rolle i samfundet har ændret sig over de seneste 30 år, samt hvilken betydning det har haft for bankøkonomerne internt og eksternt i bankerne.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 11: Rangvid; Forvent lave aktieafkast det næste årti

Lars Christensens Verden - Episode 11: Rangvid; Forvent lave aktieafkast det næste årti

Lyt med i denne episode, hvis du vil vide mere om udsigterne for de danske og amerikanske aktiemarkeder, udviklingen i din pensionsopsparing, og hvornår du har råd til at gå på pension, samt hvorfor økonomer hellere laver prognoser for aktiemarkedet på ti års end på kort sigt. Professor Jesper Rangvid fra CBS er gæst i studiet, hvor debatten tager afsæt i Rangvids forskningspapir, "What rate of return can you expect over the next decade", fra 2017 der opdateres hvert år i januar, og anledningen er, at det for nyligt var ti år siden, at bunden gik ud af aktiemarkedet den 9. marts 2009.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 10: Nu tror markederne igen på fremtiden

Lars Christensens Verden - Episode 10: Nu tror markederne igen på fremtiden

I denne episode taler Lars Christensen med vicedirektør og cheføkonom i tænketanken Axcelfuture, Thomas Bernt Henriksen, og Euroinvestors analytiker Laurids Rising om markeds- og tillidsindikatorer, samt hvad indikatorerne fortæller os om udsigterne for dansk og og global økonomi og de finansielle markeder.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 9: Aktieudvælgelse med kvant

Lars Christensens Verden - Episode 9: Aktieudvælgelse med kvant

I denne episode taler Lars Christensen med Senior Quantative Strategist Morten Nielsen fra Jyske Bank om, hvordan en kvant-analytiker arbejder, og om hvordan såkaldte investeringsfaktorer - Value, Momentum og Kvalitet - kan bruges til at udvælge den rigtige aktieportefølje.

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
24. august 2019 02:35:07
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190819.1 - EUROWEB1 - 2019-08-24 02:35:07 - 2019-08-24 02:35:07 - 1 - Website: OKAY