I ”Lars Christensens Verden” går økonom og chefredaktør for Euroinvestor Lars Christensen bag om markedet i samtaler med professionelle markedsaktører, kommentatorer og økonomiske og finansielle forskere. Det handler om, hvad det i virkeligheden er, der driver de finansielle markeder. Det er ikke investeringsråd, men mottoet er, at den der ved mest tjener mest. Det leveres alt sammen med humor og kant.

Podcasts

Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 7: Teknisk analyse - kaffegrums eller videnskab?

Lars Christensens Verden - Episode 7: Teknisk analyse - kaffegrums eller videnskab?

I dette afsnit går snakken bredt, lige fra det danske C25-indeks og enkeltaktier som Pandora og Vestas, over Nasdaq og FANG-aktier til valuta og guld, når Lars Christensen diskuterer teknisk analyse med Klaus Ikast, analysechef hos NetDania Markets.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 6: Vi har kun set begyndelsen af Kinas væksteventyr

Lars Christensens Verden - Episode 6: Vi har kun set begyndelsen af Kinas væksteventyr

Euroinvestors chefredaktør Lars Christensen har denne gang Danske Banks kina-ekspert, chefanalytiker Allan von Mehren på besøg i studiet til en snak om Kinas betydning for verdensøkonomien, den igangværende handelskrig med USA, samt hvilke udfordringer den kinesiske vækst står overfor.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 5: Huawei i centrum på den geopolitiske kampplads

Lars Christensens Verden - Episode 5: Huawei i centrum på den geopolitiske kampplads

I ”Lars Christensens Verden” går økonom og chefredaktør for Euroinvestor Lars Christensen bag om markedet i samtaler med professionelle markedsaktører, kommentatorer og økonomiske og finansielle forskere. Det handler om, hvad det i virkeligheden er, der driver de finansielle markeder. Det er ikke investeringsråd, men mottoet er, at den, der ved mest, tjener mest. Det leveres alt sammen med humor og kant.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 4: Kunsten at købe en aktie billigt

Lars Christensens Verden - Episode 4: Kunsten at købe en aktie billigt

Hvad er value aktier, hvilke nøgletal bør man som investor fokusere på, og hvordan sammensætter man sin portefølje som value investor? Få svaret på disse spørgsmål i fjerde episode, hvor Kurt Kara, aktiechef i Maj Invest, bydes velkommen til Lars Christensens Verden til en snak om value aktier og investeringsstrategier. Lyt med og bliv klogere på, hvordan Maj Invest forsøger at slå markedet med benhård fokus på at finde undervurderede selskaber.
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 3: Når der går politik i aktiekursen

Lars Christensens Verden - Episode 3: Når der går politik i aktiekursen

Euroinvestors chefredaktør, Lars Christensen, har haft dr.scient.pol og lederskribent på Berlingske Ole P. Kristensen og Analysechef for tænketanken CEPOS, Otto Brøns-Petersen, i studiet til en snak om "politiske aktier". Anledningen er usikkerheden om Ørsteds salg af Radius. I podcasten diskuteres også hvilken effekt politisk usikkerhed har på andre aktier - lige fra Vestas til Danske Bank. 
Billede til: Lars Christensens Verden - Episode 2: Hvordan udvælges aktier?

Lars Christensens Verden - Episode 2: Hvordan udvælges aktier?

Anden episode står i aktiemarkedets tegn. Efter et turbulent 2018 på de finansielle markeder vendes blikket fremad til udsigterne for 2019 og kunsten at udvælge aktier. Lyt med når aktiechef i ABG Sundal Collier, Tue Østergaard, og partner i Copenhagen Allocation Partner, Morten Kongshaug, træder ind i Lars Christensens Verden til en uddybende snak om investeringsstrategier, stock-picking og aktieåret 2019. 
Billede til: Lars Christensens verden - Episode 1: Bagom prognosen

Lars Christensens verden - Episode 1: Bagom prognosen

I første episode af Lars Christensens verden inviteres to af Danmarks førende analytikere indenfor til en snak om kunsten at lave økonomiske og finansielle prognoser samt om deres udsigter for verdensøkonomien i 2019. Lyt med når Andreas Steno fra Nordea og Jens Nærvig Pedersen fra Danske Bank giver et unikt indblik i bankernes prognose-maskineri, hvor vi hører nærmere om, hvordan bl.a. rente- og valutaprognoser kommer til verden.  

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
22. februar 2019 03:41:13
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: ReleaseBuild_20190215.1 - EUROWEB3 - 2019-02-22 03:41:13 - 2019-02-22 03:41:13 - 1 - Website: OKAY