Henter kommentarer

Millionærklubben: Årsopgørelsen er på trapperne - det her bør du holde øje med


Se udsendelsen ovenover.

Det er snart den tid på året, hvor Skattestyrelsen åbner sluserne og lader os alle vide, om vi skylder penge eller får noget tilbage.

Måske stoler du blindt på udregningerne, men der kan faktisk være god grund til lige at hive lommeregneren frem. Det mener i hvert fald en af dagens gæster, Helle Snedker, der er kundedirektør i Formuepleje.

Hvordan man præcist kan gennemgå årsopgørelsen fortæller hun i selskab med Lau Svenssen, der også tager os ud på dagens marked.

Vært: Signe Terp

Du kan lytte til dagens udgave af Euroinvestor Morgennyheder her:

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer