Henter kommentarer

Millionærklubben: AI - døgnflue eller revolution?


Se udsendelsen ovenover.

Silicon Valley var på den anden ende i weekenden efter OpenAI’s overraskende beslutning om at fyre selskabets CEO, Sam Harris Altman. Men får det overhovedet nogen betydning for selskabet, for de store investorer som fx Microsoft, eller for AI-udviklingen mere generelt? 

Bodil Johanne Gantzel tager temperaturen og undersøger, hvor vi er, og hvad vi skal med kunstig intelligens sammen med Triforks CEO, Jørn Larsen, samt PhD og associeret professor v. Aalborg Universitet, Anders Kristian Munk. 

I studiet sætter aktiechef i HC Andersen Capital, Michael Friis Jørgensen, fokus på potentielle investeringsmuligheder i feltet og holder øje med dagens aktuelle marked.

Millionærklubben er sponseret af Saxo Bank, og du kan følge Millionærklubbens porteføljer her.

Du kan også lytte til Euroinvestor Morgennyheder her:

Millionærklubben byder 23. november indenfor til en aften med finansbranchens svar på De Tre Tenorer - de måske mest spektakulære stemmer i branchen. Saxo Banks cheføkonom Steen Jakobsen, Henrik Drusebjerg, der er chef for investeringsstrategi hos investeringsbanken Quintet samt Ulrik Bie, økonomisk redaktør på Berlingske, kommer med deres aktuelle syn på global økonomi og udsigter for fremtiden, og du får indsigt i, hvor de pt. ser størst mulighed for at få et rimeligt afkast. Billetterne kan købes på www.euroinvestor.dk/arrangementer