Henter kommentarer

Millionærklubben: Er mineaktier en guldgrube?


Se udsendelsen ovenover.

Der skal bruges rigtig mange sjældne metaller til den grønne omstilling, siger eksperter, og samtidig tikker guldprisen opad.

De to ting kunne pege i retning af, at mineaktier er et godt sted at lægge sine penge. Men historikken viser, at det ikke altid har været tilfældet.

Derfor dykker Millionærklubben ned i mineaktier sammen med Thorleif Jackson, direktør i Jackson Familieinvest og Millionærklubbens egen porteføljeforvalter, Lau Svenssen.

Vi skal også forbi Jyske Bank og Zealand Pharma, der har udgivet regnskab denne morgen.

Vært: Signe Terp

Du kan også lytte til dagens afsnit af Euroinvestor Morgennyheder herunder:

Millionærklubben er sponseret af Saxo Bank, og du kan følge Millionærklubbens porteføljer her.

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer