Henter kommentarer

Millionærklubben: Mulige vinderaktier i et diffust marked


Se udsendelsen ovenover.

Investorerne synes stadig at holde fast i de to store investeringstemaer, kunstig intelligens og fedme, men giver det stadig menig at hoppe med på de to vogne? 

Millionærklubben spørger adm. direktør i Otto Mønsted A/S, Nina Movin, der også giver sin vurdering af stemningen på de aktuelle markeder. 

I studiet står Lau Svenssen klar til at se på mandagens åbningsniveauer og tegner desuden billedet af ugens væsentligste, kendte begivenheder. 

Du kan i dette afsnit af Millionærklubben høre om blandt andet:

Olieaktier, heriblandt norske Aker BP og Equinor

Vært: Bodil Johanne Gantzel.

Du kan også lytte til dagens afsnit af Euroinvestor Morgennyheder herunder:

Millionærklubben er sponseret af Saxo Bank, og du kan følge Millionærklubbens porteføljer her.

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer