Henter kommentarer

Millionærklubben: På rundfart i det nordiske aktieunivers


Se udsendelsen ovenover.

En rundfart i det nordiske aktieunivers.

Det er sådan cirka, hvad Millionærklubben har på programmet denne torsdag, hvor blandt andet ISS har losset et regnskab ud over rampen.

Hvordan det regnskab er landet, og hvordan eksperterne ser på en håndfuld nordiske aktier zoomer vi ind på i løbet af udsendelsen sammen med de faste eksperter Lars Persson, en del af Aktierådet, og Michelle Nørgaard, senioraktiestrateg i Jyske Bank.

Dagens særlige gæst, Michael West Hybholt, der er aktieanalytiker og investeringsrådgiver i Regulær Invest, tager os desuden forbi de nyeste udskiftninger i sin portefølje.

Vært: Signe Terp

Du kan lytte til Euroinvestor Morgennyheder her:

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer


Millionærklubben er sponseret af Saxo Bank, og du kan følge Millionærklubbens porteføljer her.