01 nov: USA/Danske Bank: Rentemøde overskygges af mulig Fed-udnævnelse to..
01 nov: Ørsted Q3: Vinddivisionens EBITDA er lidt over sidste års niveau ..
01-11-2017 14:59:37

Stor ordre på cementfabrik i Nordafrika er nu effektiv

Relateret indhold
13 sep - 
Torsdagens aktier: Japansk udfald mod Ambu trak aktien ..
10 sep - 
NKT, Bavarian og Pandora er fortsat de mest shortede ak..
06 sep - 
Britisk ingeniørselskab falder: Ser forringet udstyrsma..
Relateret debat
18 sep - 
Jeg smed halvdelen af mine danske her i luk med fin gev..
18 sep - 
Ja, den har jeg godt set, og den skal der natuligvis ho..
18 sep - 
Ser meget fornuftigt ud. Også mulighed for SHS p&..

1. november 2017

Finanstilsynet                                         

Århusgade 110

DK-2100 KØBENHAVN Ø

Selskabsmeddelelse nr. 12-2017:

Den tidligere udmeldte underskrevne kontrakt om en cementfabrik i Nordafrika (Selskabsmeddelelse nr. 8-2017 af 17. maj 2017) er nu effektiv, da en række betingelser for aftalen er blevet opfyldt, herunder at FLSmidth har modtaget forudbetaling af en del af beløbet. FLSmidth har vundet ordren på en teknologisk avanceret cementfabrik i Nordafrika til en værdi af over EUR 100 mio. Ordren, som omfatter konstruktion, leverance af udstyr, tilsyn med opførelsen, idriftsættelse og oplæring af arbejdskraft, indregnes i ordreindgangen for 4. kvartal 2017.

Ordren er til dels et resultat af et samarbejde mellem FLSmidth og Beijing Triumph International Engineering Company, et selskab i China National Building Material-koncernen (CNBM), som står for opførelsen af cementfabrikken.

Fabrikken kommer primært til at levere cement til det nordafrikanske marked. Når den står færdig, vil cementfabrikken have en kapacitet på 12.000 tons pr. dag.

"Denne ordre understreger FLSmidths styrke som den førende leverandør af markedets mest produktionsforbedrende løsninger, energiøkonomiske udstyr og teknologi. Det er kulminationen på et nært samarbejde mellem kunden og FLSmidth og et bevis på, at vi med vores erfaring og kompetencer fra cementindustrien, vores globale tilstedeværelse og vores 12.000 medarbejderes knowhow er i stand til at samarbejde med entreprenører fra hele verden", udtaler Per Mejnert Kristensen, Group Executive Vice President, Cementdivisionen.

                                           ---------------------------  

Kontakt Investor Relations

Nicolai Mauritzen, tlf. +45 36 18 18 51, nicm@flsmidth.com

Kontakt Media Relations:

Sofie Karen Lindberg, tlf. +45 30 93 18 77, skl@flsmidth.com

 

FLSmidth er markedsledende leverandør af produktivitetsforbedring til den globale mine- og cementindustri. Med hovedkontor i København og kontorer i mere end 50 lande leverer FLSmidth design, udstyr og serviceløsninger til kunder over hele verden. Produktivitet, bæredygtighed og kvalitet er fokus for FLSmidth og firmaets 12.000 ansatte. Firmaet havde i 2016 en omsætning på 18 milliarder kroner. Læs mere på www.flsmidth.com

Læs som pdf


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: FLSmidth via Globenewswire

Vedhæftet fil: 823013.pdf