Henter kommentarer

Har Morten fundet en vinderstrategi? Få aktiechefens bud her


Det er næppe en vindende strategi.

Sådan lyder det fra aktiechef Michael Friis Jørgensen fra HC Andersen Capital, om den måde 35-årige Morten investerer på.

Mortens strategi går ud på at købe sig ind i C25-indekset med 10.000 kr. hver gang det store, ledende danske indeks har mistet pusten med 1 pct.

Læs også: Om få timer lander vigtigt nøgletal - sådan kan det påvirke aktierne 

Selvom aktiechefen ikke vurderer, at strategien er en vinder, roser han alligevel privatinvestoren for overhovedet at have en klar plan.

»Det er en strategi. Det er der, vi starter, og det er godt,« siger han. 

Men grunden til, at strategien måske ikke er en vinder på sigt, begrunder Michael Friis Jørgensen med et velkendt citat blandt investorer.

»Der er det her udsagn, som hedder: At være i markedet slår markedstiming.«

Aktiechefen roser også Morten for løbende at gå ind i markedet, men den helt store test kommer, den dag markedet faldet mere end 1 pct., mener han.

»Testen bliver den dag markedet ikke bare falder 1 pct., men når det vælter ned. 5-10 pct. kan han så følge sin strategi? Hvis han kan det, så synes jeg absolut ikke han skal afvige det her, for så har man en strategi om at gå løbende i markedet,« lyder det fra Michael Friis Jørgensen.

I videoen kan du se Michael Friis Jørgensen gennemgå Mortens portefølje med hjælp fra vært Bodil Johanne Gantzel

Millionærklubben byder torsdag 25. april indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Denne gang zoomer Millionærklubben ind på nogle af verdens vækstøkonomier og undersøger, om investeringsmulighederne er værd at satse på eller nærmere lidt for risikable.

Debatten styres af Millionærklubbens faste vært, Bodil Johanne Gantzel, og panelet består af markedsdeltagere og analytikere, der til daglig arbejder med Emerging Markets- investeringer. Billetter kan købes her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer