Henter kommentarer

Danmarks dyreste hus til salg: Saudi Arabien sælger palæ til 250 mio. kr. i Hellerup


Drømmer du om en »oase« med en grundstørrelse på knap 3000 kvadratmeter lige ned til Øresund, hvor du kan hoppe i bølgen direkte fra grunden?

Så tilsmiler lykken dig i dag. 

For lige præcis sådan et tilbud har ejendomsmæglerkæden Home lige nu til salg - til intet mindre end 250 mio. kr. 

På Lille Strandvej 27 i Hellerup er et palæ fra 1902 kommet til salg, som er ejet af Den Saudi Arabiske Stat. Det har tidligere været landets ambassade, men man har ikke benyttet huset i mange år, og derfor kunne ejendommen nok godt bruge en lille renovering.

Eller som Home Hellerup selv skriver:

»Det store palæ fra 1902 fremstår ikke i den bedste stand, men beliggenheden er helt unik med et stort potentiale for den rigtige køber.« 

Ejendomsmæglerkæden skriver, at man både kan købe boligen som privatperson, der renoverer huset og bosætter sig i det eller en investor, der for eksempel nedriver huset og opdeler grunden.

»Beliggenheden er helt unik med et stort potentiale for den rigtige køber, og vi har set nylige eksempler på ejendomme solgt i nabolaget, der berettiger til udbudsprisen,« fortæller ejendomsmægler Nis Nordang fra Home Hellerup.

Med prisen på 250 mio. kr. er huset Danmarks dyreste. Det hidtil dyreste hus herhjemme er beliggende i Vedbæk. Huset på 825 kvm. med 21 værelser blev solgt i 2020 til 150 mio. kr.

Du kan se salgsopstillingen her: https://home.dk/helaarsgrund/lille-strandvej-27-2900-hellerup/sag-1290001036/

Læs også: Derfor er det en fordel at være boligejer i Danmark

Læs også: Cheføkonom med råd til boligkøbere: Pas på