Henter kommentarer

Teknisk Set med Lars Persson: Regnskabssæson nærmer sig


Vi nærme os den amerikanske og svenske regnskabssæson hvilket vil sætte sit præge på juli. De danske selskaber holder sig ikke helt væk fra regnskabsfesten. Der kommer blandt andet regnskab fra Tryg, TopDanmark og Össur.

ISS holder fast i den stigende tendens

ISS har været i en stigende tendens siden oktober hvor aktien blev handlet i niveauet 80 og fredag lukkede aktien i 158,55. På dagsniveauet er der ligeledes etablerede købssignal for de glidende gennemsnit var det i begyndelsen maj mens den meget volativitet i aktiekursen har fået Bollingerkanalen til at skiftet signal et par gange.

På ugebasis har der været købssignal siden midten af februar og de glidende gennemsnit etablerede et ”Golden Cross” ved månedsskiftet november/december. Den positive tendens i aktiekursen trække op i Momentum og RSI på ugebasis. RSI er over 70.

Gappet fra marts 2020 i niveauet 153,80 – 156,95 er blevet lukket med den uges stigning. Nærmest modstandsniveau er ved 180 og herefter i niveauet 210 mens der er støtte i niveauet 140 og herefter i niveauet 120.

Nent Group med nyt signal

Nent Group toppede i kurs 500 tilbage i januar og siden har aktien været i en faldende tendens frem til maj hvor aktiekursen ramt 340 og herefter tog kursen en rebound op i niveauet 410 hvor aktien nu støder på for 4 gange siden marts. Der er etablerede købssignal i Bollingerkanalen mens de glidende gennemsnit på 8 og 24 dage er blevet brudt nedefra.

På ugebasis er der fortsat salgssignal i Bollingerkanalen og det lange glidende gennemsnit lige i niveauet 405 som en modstandslinie.

Der er divergens mellem de tre indikationsmodeller på ugebasis i det.

SKF B er sat på kandidatbænken

SKF toppede i marts i niveauet 250 – 258 og det blev til en dobbelt top og siden har aktien været i en faldende tendens. I maj og juni blev niveauet 210 – 216 hvilket blev en dobbelt bund og i fredags lukkede aktien i 223,4.

Den stigende tendens betyder at de glidende gennemsnit er blevet brudt nedefra og holder tendens bliver der etablerede et ”Golden Cross”. Der er etablerede et købssignal i Bollingerkanalen på dagsniveauet for 4 dage siden. Der er ”gap” i grafen i niveauet 238 – 239,80.

På ugebasis er der fortsat salgssignal i Bollingerkanalen og det lange glidende gennemsnit på 24 uger lige 230 som en modstandslinie.

Der er divergens mellem de tre indikationsmodeller på ugebasis i det Momentum fortsat er faldende mens RSI har fundet en bund og stiger. RSI har ramt 48.

Nærmest modstandsniveau er ved 260 og herefter i niveauet 295 mens der er støtte i niveauet 210 og herefter i niveauet 190.

Lars Persson ejer selv aktier i ISS. Graferne er fra analyseprogrammet Vikingen.

Læs også: Private investorer kaster sig over IPO'er og grønne selskaber

Læs også: Investeringsdirektør advarer: Risiko for, at aktiefesten stopper om få år