Henter kommentarer

Helt særlig reklame for Louis Vuitton vælter internettet


Et spil skak, en ternet kuffert og to af verdens absolut bedste fodboldspillere.

Det er de tre elementer i en ny reklame for det franske luksusmærke Louis Vuitton, som har fået internettet til at gå amok, efter det blev delt på diverse sociale medier i lørdags.

I en ny reklame for Louis Vuitton mødes de to fodboldspillere Lionel Messi og Christiano Ronaldo i et spil skak. De er begge lige nu til VM i Qatar, hvor de spiller for hver deres hjemland – henholdsvis Argentina og Portugal.

Reklamen er også lavet i sammenhæng med VM-slutrunden, der blev skudt i gang søndag. I mange år har det franske luksusmærke Louis Vuitton nemlig leveret kufferten, som VM-pokalen opbevares i. Og det er lige præcis sådan en kuffert med mærkets klassiske brune tern, som de to fodboldstjerner spiller skak oven på.

Denne reklame har også skabt meget snak i fodboldverden, da det er første gang nogensinde, at man har set de to fodboldlegender lave noget sammen. De to har nærmest været rivaler hele deres karriere.

Blandt andet gennem en længere periode i den spanske liga. Med Messi som tidligere topscorer i FC Barcelona og Ronaldo som det samme i Real Madrid har de gentagne gange tørnet sammen i El Clásico – som er navnet på fodboldkampe spillet mellem de to rivaliserende fodboldklubber.

Derudover er de begge gentagne gange blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller samt modtaget den anerkendte Ballon d'Or, som er en årlig fodboldpris, der gives til den spiller, der vurderedes til at være den bedste fodboldspiller gennem året.

Messi har vundet Ballon d'Or syv gange, og Ronaldo har fået den tildelt fem gange.

Tidligere har Louis Vuitton lavet lignende reklamer med nogle af verdens største fodboldstjerner.

Blandt andet tilbage i 2010 lavede Louis Vuitton en reklame med Pele, Diego Maradona and Zinedine Zidane på en bar i Madrid, der spiller bordfodbold sammen og griner. Til billedet står der: 'Tre exceptionelle rejser. Et historisk spil.'

Begge omtalte reklamebilleder er blevet taget af den verdenskendte portrætfotograf Annie Leibovitz.

Louis Vuitton er et fransk luksusmærke med speciale i tasker, kufferter, sko og meget mere. De er ejet af moderselskabet LVMH, der også ejer Dior, Fendi, Marc Jacobs og mange flere.

Læs også: Investeringsdirektør: 'Aktiemarkedet er ikke faldet nok'

Læs også: Ser billige og interessante aktier her: 'Derfor kan du godt købe lidt nu'