Henter kommentarer

Analytikerne ser betydeligt kurspotentiale i Disney-aktien


Aktien i det verdensberømte underholdningsselskab Disney er faldet med godt 11,6 pct. de sidste 12 måneder.

Men hvad har analytikere af forventninger til aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Disney-aktien, så er de begejstret over aktien.

Ifølge data fra Bloomberg onsdag er der 38 analytikere, som har dækning af aktien. Af dem har hele 29 en købsanbefaling, 9 analytikere har en holdanbefaling, mens ingen af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Læs også: USA's største bank om C25-aktie: Kurspotentiale på næsten 40 pct.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så tror de samlet set på en kursstigning på omkring 36,9 pct.

De vurderer, at Disney-aktien kan bevæge sig imod 122,97 dollar, hvor kursen lige nu ligger omkring 89,82 dollar.

Den, der er mest positiv over for Disney-aktien, er Tigress Financial Partners, der har en købsanbefaling og et kursmål på 177 dollars.

I den modsatte ende af skalaen finder man investeringsbanken Cowen, der har en hold-anbefaling og et kursmål på 94 dollars.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Novo-aktien er braget i vejret - nu advarer strateg om mulig boble blandt fedme-aktierne

Læs også: Amerikansk gigant ser mere dystert på fremtiden