Henter kommentarer

Bavarian med flere ordrer og opjusteringer: Her er overblikket


 
I videoen ovenfor kan du se mere om det danske aktieindeks, C25-indekset.
Vis mere

Bavarian Nordic har modtaget en lang række ordrer og har opjusteret sin prognose for omsætningen med omkring 750 mio. kr. siden maj, hvor der blev opdaget smitte med abekopper i blandt andet Storbritannien, Spanien, Portugal, USA og siden også Danmark.

Læs også: 13 mulige aktieguldfugle: Ekspert spår dette bliver gigantisk i fremtiden

Her er et overblik over ordrer og opjusteringer:

19/5: Bavarian skriver, at det har underskrevet en kontrakt med et ikke oplyst europæisk land om levering af koppevaccinen Imvanex i forbindelse med nye tilfælde af abekopper. Forventningerne fastholdes.

20/5: Storbritannien oplyser ifølge Reuters, at det har indkøbt flere vacciner mod sygdommen, men ikke hos hvem. Også Spanien har ifølge den spanske avis El Pais købt tusindvis af vaccinedoser. Hvem der skal levere fremgår ikke.

24/5: Tysklands sundhedsminister oplyser ifølge Reuters, at landet har bestilt 40.000 doser vaccine mod abekopper hos Bavarian.

25/5: Bavarian opjusterer forventningerne efter at have modtaget den første større vaccinekontrakt fra et unavngivent land.

30/5: Det svenske medie Dagens Nyheter skriver, at EU planlægger at købe vacciner og medicin mod abekopper.

30/5: Bavarian meddeler, at det har indgået yderligere kontrakter med unavngivne lande om levering af koppevaccine. Forventningerne opjusteres.

7/6: Sundhedsministeret vil købe vacciner imod abekopper for 3,9 mio. kr., skriver Ritzau med henvisning til et brev til Folketingets Finansudvalg.

7/6: Bavarian oplyser, at den canadiske sundhedsstyrelse vil købe koppevaccine til en værdi af 56 mio. dollar, eller 390 mio. kr. Der er tale om en femårig kontrakt med leverancer, der ventes indledt i 2023. Derfor fastholdes forventningerne.

10/6: Bavarian meddeler, at den amerikanske stat har lagt en ordre på en halv million doser koppevaccine. Forventningerne opjusteres.

14/6: Bavarian meddeler, at EU har bestilt 110.000 doser koppevaccine. Forventningerne løftes.

Bavarians forventninger til 2022:

Læs også: Advarer: Bunden kan falde ud af aktiemarkedet

Læs også: Saxo Bank-direktør: Pas på handelsknappen

.\˙ MarketWire