Henter kommentarer

Boost din økonomi med Euroinvestor

 

Den søde juletid er for de fleste af os også en tid med travle gøremål, julefrokoster, julehygge med familien, gaveræs og ustyrligt høje udgifter til det hele. Samtidig er det også den tid på året, hvor hele privatøkonomien skal gås efter i sømmene.

Er der styr på forskudsopgørelsen og alle fradragene til det nye skatteår? Er budgetkontoen justeret til højere renter? Og hvad med inflationen? Sparer vi nok op, når friværdien skrumper?

Store spørgsmål i en travl tid.

Her på Euroinvestor vil vi gøre vores til at skabe overblik og give inspiration til at få strammet badunerne hele vejen rundt i privatøkonomien.

Hver dag i hele december vil privatøkonom Camilla Schjølin Poulsen fra pensionsselskabet PFA i række artikler gøre os klogere på helt konkrete tips og gode råd, som du selv kan føre ud í livet og i den egen økonomi.

Læs den første artikel om forskudsopgørelsen her.

Vores podcast, Euroinvestor Livsstil, har samtidig fået fuld fokus på boligpriser, renter, skat og alle de store faktorer, der påvirker os alle. Lyt med til stribevis af økonomer give deres bedste bud på tiden, der kommer.

Lyt til det seneste afsnit af Euroinvestor Livsstil herunder - eller, hvor end du nu hører dine podcast.

Vi deler overbevisningen om, at den, der ved mest, tjener mest.

Med venlig hilsen

Chefredaktør Simon Richard Nielsen