Henter kommentarer

Dansk selskab vil på børsen i København


 

Det danske konglomerat Better Collective, der beskæftiger sig med sportsmedier og samarbejder med en række bettingselskaber, vil på børsen i København. 

Det fremgår af en meddelelse torsdag morgen. 

Selskabet er allerede noteret på børsen i Stockholm og går derefter efter en såkaldt dual-listing. Det er planen, at børsnoteringen vil finde sted i løbet af fjerde kvartal 2023, fremgår det af meddelelsen. 

B.T. og Euroinvestor samarbejder - derfor findes artiklen også på B.T.

»Som et dansk registreret selskab med hovedsæde i København er det et naturlig næste skridt for Better Collective at gå efter en dual-listing. Siden den svenske børsnotering i 2018 har vi udvidet vores forretning betydeligt, skabt værdi for vores aktionærer og fremlagt en ny vision om at blive den førende digitale sportsmediegruppe,« udtaler CEO Jesper Søgaard og fortsætter: 

»Sammen med det faktum, at vi oplever øget interesse for vores selskab fra både nuværende og potentielle institutionelle investorer i Danmark, mener vi, at tiden er inde til at lave en dobbeltnotering i Danmark.«

Læs også: Handel med aktier i kriseramt ejendomskæmpe stoppes igen

Der vil ikke blive ændret ved antallet af aktierne i selskabet i forbindelse med dobbeltnoteringen, fremgår det af meddelelsen. 

Better Collective driver også en række sportsmedier – og har for nylig købt det traditionsrige medie Tipsbladet i en handel til 48,5 mio. kr.

Better Collective-aktien er det seneste år steget med 76,3 pct. på børsen i Stockholm.