Henter kommentarer

Dansk spilfirma dropper foreløbigt børsnotering


 
Hvad betyder bull marked, og det at være bullish? Det kan du se i videoen ovenfor – og også hvad et bear marked er.
Vis mere

Spilfirmaet Moviestarplanet har indtil videre skrottet arbejdet med en børsnotering, der skulle ske før sommerferien, da selskabets investorer gerne vil se resultaterne af to nye spillanceringer inden da. Det skriver Finans.

Med hjælp fra rådgivervirksomheden Norden CEF har Moviestarplanet forsøgt at aflæse appetitten på spilfirmaet blandt professionelle investorer i Danmark, men samarbejdet er brudt, og derfor kan en børsnotering ske tidligst efter sommerferien.

»Vi har aftalt at stoppe samarbejdet. Der er altid noget i forhold til pris og timing. Vi har prøvet forskellige ting, og jeg har det bare sådan, at det skal være godt. Jeg har en track record, der hedder 6-0. Alle (de selskaber, Norden CEF har børsnoteret, red.) har givet ekstra penge til investorerne. Jeg ønsker at beholde det der nul,« siger John Norden, administrerende direktør i Norden CEF til mediet.

I løbet af den seneste tid har flere investorer advaret om, at markedet for børsnoteringer er for varmt, og en del af kritikken har gået på, at for mange selskaber af for dårlig kvalitet til en for høj pris, er blevet noteret på minibørsen First North. Det kan du læse mere om her og her.

Læs også: Private stormer ind på markedet: Kan give større udsving

Læs også: Nu skal banker og investeringsfonde klimamærke produkter