Henter kommentarer

Danskers kriseramte selskab truet med afnotering


Problemer har der ikke været lidt af for danske Henrik Fiskers elbilselskab Fisker, og nu kommer endnu et problem til i form af trussel om afnotering. 

Selskabet har modtaget en varsling fra New York Stock Exchange, hvor selskabet er noteret, om at Fisker-aktien er i konflikt med reglerne for at være børsnoteret. Det skriver Børsen.

Aktien handler lige nu i kurs 0,7 dollar. Og ifølge reglerne på den amerikanske børs, så skal aktierne over en periode på 30 handelsdage i gennemsnit handles til en lukkekurs på minimum 1 dollar. I løbet af de seneste 30 handelsdage er Fisker-aktien i gennemsnit lukket i kurs 0,87 dollar, viser data fra Bloomberg, ifølge avisen.

Fisker skriver i en meddelelse, at selskabet ser flere muligheder, heriblandt »et omvendt aktiesplit«, som aktionærerne skal godkende senest på den næste, årlige generalforsamling.

Læs også: Amazon-stifter sælger ud igen

For nyligt kunne den amerikanske tech-anmelder og YouTube-stjernen Marques Brownlee, der har 19 mio. følgere på Youtube, anmelde Henrik Fiskers elbil 'Fisker Ocean', og her var der ikke mange pæne ord fra anmelderen.

»Den værste bil, jeg nogensinde har anmeldt,« starter han sin anmeldelse. 

I den 20 minutter lange video gennemgår Marques Brownlee Fisker Oceans design, køreegenskaber og setup.

Du kan læse mere om den anmeldelse her

Læs også: Forvalter: Blå er det nye grøn - 'Vi er ved et vendepunkt'

Læs også: Aktiechef: Den seneste tid har været »usædvanlig« - men det kan snart vende