Henter kommentarer

Det mener analytikerne om Demant-aktien


Aktien i den store danske høreapparatsvirksomhed Demant er steget med hele 40 pct. i løbet af de sidste 12 måneder.

Men hvor er aktien på vej hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere mener om Demant-aktien, så er de relativt splittede i deres anbefalinger.

Der er ifølge Bloomberg 24 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 8 en købsanbefaling, mens 7 analytikere har en hold-anbefaling. 8 analytikere har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et muligt fald i kursen på 0,1 pct - altså en fuldstændig uændet kurs.

De vurderer, at Demant-aktien kan bevæge sig imod 330,79 kr, hvor kursen lige nu ligger i 330,30 kr.

Blandt de mest positive over for Demant-aktien finder man finanshuset Stiffel. Her har man en købsanbefaling og et kursmål på 450 kr..

I den modsatte ende af skalaen finder man Bernstein, der har en sælg-anbefaling og et kursmål på 235 kr.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på den enkelte aktie i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Efter store kursfald - Det mener analytikerne om GN-aktien

Læs også: Ambu-topchef: Markedet for nyt produkt er større end alle andre markeder til sammen