Henter kommentarer

Godmorgen, her er dagens vigtigste finansnyheder


Her er dagens vigtigste nyheder fra de danske finansmedier.

Ser potentiale i C25-selskab: 'Er ikke til at komme udenom'

Der er potentiale i et af de store danske aktieselskaber.

Sådan lyder vurderingen hos Jyske Bank, der samtidig mener, at kursen på aktien ikke afspejler selskabets værdi.

»Attraktiviteten af Trygs stabile forretningsmodel, solide vækstudsigter i flere af Trygs segmenter og et strategisk fornuftigt og værdiskabende opkøb af RSA/Codan er ikke til at komme udenom,« skriver Jyske Bank og fortsætter:

Læs mere her.

Sydbank ser størst afkast her: 'Åbenbaring' burde overbevise investorerne

Det er stadig hjemme i Danmark, hvor man finder det største afkastpotentiale.

Det vurderer Sydbanks aktieanalysechef, Jacob Pedersen i Sydbank nye aktiestrategi.

Selvom de danske aktier har en dyrere prisfastsættelse, mener Jacob Pedersen, at aktierne kun er beskedent dyrere end konkurrenterne, og prisfastsættelsen er også retfærdiggjort, ifølge aktieanalysechefen.

Læs mere her.

Ørsted opnår vigtig myndighedsgodkendelse

Den danske energigigant Ørsted har opnået en »vigtig« myndighedsgodkendelse fra det amerikanske indenrigsministerium for deres projekt, Sunrise Wind.

Det skriver selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

I samme omgang har Ørsted og og deres partner på projektet, Eversource truffet endelig investeringsbeslutning omkring Sunrise Wind, og dermed vil de nu gå videre med »vigtige anlægsaktiviteter på land,« fremgår det af meddelelsen.

Læs mere her.

Aktien eksploderede på første handelsdag – Topchef kalder den »moderen til alle meme-aktier«

Donald Trumps børsnotering af hans sociale medie Truth Social kom stærkt fra start på dens første handelsdag tirsdag.

Aktien som går under navnet Trump Media & Technology Group steg op til 50 pct. i starten af dagens handel, men senere kom der mere ro på DJT-aktien som lukkede med en stigning lige over 16 pct.

Læs mere her.

Markedstendenser

Futures for det tyske DAX-indeks, der er en god rettesnor for udviklingen på det danske marked, indikerer onsdag morgen en åbning med en stigning på 0,13 pct.

»Der er flere vigtige begivenheder mens vi holder påskeferie. I morgen torsdag er der også en række offentliggørelser. Ikke mindst de ugentlige jobtal for USA samt forbrugertillidsindikatoren, University of Michigan index og Chicago PMI. Og fredag kommer der vigtige inflationstal for USA i form af den månedlige PCE-deflator, som er Fed’s foretrukne inflationstal. Endelig holder Fed-chef Jerome Powell en tale fredag, som kan blive ganske interessant efter, at flere andre Fed-medlemmer de seneste dage har luftet deres renteforventninger på sidste uges FOMC-møde.« Det skriver Nordea i en morgenrapport.

Dagens tal og begivenheder