Henter kommentarer

Hollywoodstjerne køber op i dansk bank

Danske mønter fotograferet torsdag den 26. juli 2018.
Danske mønter fotograferet torsdag den 26. juli 2018. Foto: Kristian Djurhuus
Vis mere

Den danske bank Lunar er kendt for ikke at være helt som de andre.

Det sætter den seneste udmelding endnu en stor, fed streg under.

Som et led i at udvikle fintech-bankens brand og ansigt udadtil, er Hollywoodskuespilleren Will Ferrell blevet en del af Lunars ejerkreds.

Det skriver Lunar i en pressemeddelelse.

Fra Will Ferrell lyder det, at de nordiske lande ligger hans hjerte nært. Han omtaler den nordiske befolkning som 'smarte og sexede' og som nogen, der er trætte af, 'at andre blander sig i deres penge'.

FILE PHOTO: Presenter Will Ferrell poses in the photo room during the 92nd Academy Awards in Hollywood, Los Angeles, California, U.S., February 9, 2020. REUTERS/Lucas Jackson/File Photo Vis mere

»Jeg er begejstret for at være en del af Lunars mission om at give forbrugere og virksomheder mere kontrol over deres penge. Det betyder, at jeg udvider mit engagement i de nordiske lande, som ligger mit hjerte nært. Befolkningen i Skandinavien er smarte, sexede og trætte af, at andre blander sig i deres penge. Her kommer Lunar ind som en digital disrupter i den finansielle sektor,« udtaler Will Ferrell.

Lunars mission er at give brugerne magten tilbage over deres egne penge. Will Ferrells rolle bliver blandt andet at gøre forbrugerne opmærksomme på, at de kan få kontrollen over deres økonomi tilbage ved at bruge teknologi.

»Vi er virkelig glade for at få Will Ferrell ombord i vores næste vækstfase. Både vores aktionærer og 500 ansatte kan ikke vente med at bygge et stærkere brand sammen med Will. Vores kunder kan se frem til at få pengesager forklaret på en helt ny måde og at vi sammen definerer en ny fremtid for penge,« udtaler administrerende direktør i Lunar, Ken Villum Klausen.

I Danmark, Sverige og Norge har banken tilsammen 450.000 brugere.

Læs også: Lau Svenssen: Danske Bank har søgt færrest mulige forandringer

Læs også: Ambu nedjusterer - skyder skylden på Omikron