Henter kommentarer

Ser stort potentiale i kunstig intelligens-aktie


En kommende kapitalforhøjelse.

Det er argumentet bag for investoren Michael Friis Jørgensens beslutning om at sælge ud af Berkshire Grey-aktier i hans Millionærklubben-portefølje. Det forklarer aktiechef i H.C. Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionæklubben i podcasten af samme navn.

Berkshire Grey laver AI-robotter til at automatisere store pakkecentre. De har blandt andet indgået en aftale til 200 mio. dollar med fragttgiganten FedEx.

»Jeg er ikke i tvivl om, at de skal ud og hente kapital, hvis du kigger på tallene. Og lige nu er det ikke markedet til at hente kapital i, så det kommer højst sandsynligt til at ske med en ret stor rabat. Derfor solgte jeg den før regnskabet,« siger Michael Friis Jørgensen.

Læs også: Kinesiske giganter på vej væk fra amerikansk børs

Dog gik det ikke helt som forventet med regnskabet.

»Kapitalforhøjelsen kom desværre ikke. I stedet kom der en nedjustering. Den var marginal og en udskydelse, men det putter endnu mere pres på,.« udtaler han.

Michael Friis Jørgensen understreger dog, at han sagtens kan se det langsigtede potentiale i Berkshire Grey, og han også har aktier i selskabet i andre porteføljer.

»Derfor skal jeg også købe den igen, når denne kapitalforhøjelse sker,« siger han.

Læs også: C25-aktie savet midt over – 'der er lagt i kakkelovnen'

Læs også: Aktieanalysechefens frygt: Det kan ske ret pludseligt og inden for få uger