Henter kommentarer

Investorer tordner mod Lars Tvede


På Facebook er der blandt investorer i finansmanden og forfatteren Lars Tvedes hedgefond Atlas Global Macro udbrudt oprør, skriver Berlingske.

I en gruppe med mere end 2400 medlemmer raser investorer, eksperter og interessede over Lars Tvedes utydelige kommunikation og fondens performance, som 1500 investorer i december 2021 overlod 1,8 mia. kr. til.

Blandt andet mener flere, at Lars Tvede har vildledt investorerne ved at lade dem forstå, at han selv har kastet mange penge i fonden, ligesom flere mener, at der er skabt tvivl, om finansmanden selv har hånden på kogepladen.

Over for avisen afviser Lars Tvede at have ført investorerne bag lyset, ligesom han understreger, at han kun har sagt, at han forventede at investere 200 mio. kr. over de næste tre år. I avisen bruger han denne Euroinvestor-artikel som dokumentation.

Siden lanceringen i maj 2021 har fonden tabt 25 pct. På fondens hjemmeside fremgår det, at fonden ikke kan garantere et specifikt afkast.

».. men vi vil være tilfredse med os selv, hvis det gennemsnitligt over en længere periode lægger sig mellem 15 og 30 pct. årligt.«

Læs også: ​SAS flyver videre med flytype involveret i kinesisk styrt

Læs også: Ikonisk maleri ventes at slå rekord