Henter kommentarer

Jan må vinke farvel til sine aktier: 'Det er sørgeligt'


Det ser ud til, at Jan Serup må sige farvel til sine aktier i Brdr. Hartmann.

Det står klart efter æggebakkeproducenten mandag afholdt generalforsamling, hvor en afnotering af selskabet blev stemt igennem. Læs mere her.

Det er en trist udvikling, fortæller Brdr. Hartmann-aktionæren, som Euroinvestor tidligere har talt med.

»Jeg er mest ærgerlig på aktiemarkedets vegne. Jeg synes, at det er sørgeligt,« siger Jan Serup til Euroinvestor.

Læs også: 

Udviklingen overrasker dog ikke maleren fra Helsinge, som har 2.500 aktier i selskabet. 

Efter flere store investorer gik med til et bud på 360 kr. pr. aktie stod Thornico med en ejerandel på omkring 80 pct. Det gjorde det nemt for hovedaktionæren at opnå de 90 pct. af de tilstedeværende stemmer til generalforsamlingen, som det krævede for at stemme afnoteringen igennem.

Jan Serup fortæller til Euroinvestor, at han de kommende dage vil følge med i nyhedsstrømmen for at se, om der skulle dukke noget op, som kan ændre situationen. 

Jan Serup forventer dog, at han kommer til at sælge sine aktier indenfor en overskuelig fremtid.

Maleren havde købt sine aktier til en gennemsnitspris på 304 kr. pr. aktie. Med Thornicos bud på 360 kr. kan han hive et positivt afkast hjem på sin investering. Udviklingen ærgrer dog stadig Jan Serup.

»Det er en forkert måde, som det er sket på. Den bestyrelse skulle også have repræsenteret mig, og det gjorde de ikke,« siger Jan Serup.

Til generalforsamlingen blev bestyrelsesformanden i Brdr. Hartmann spurgt, hvorfor der ikke var blevet foretaget en uafhængig vurdering af selskabet. Svaret lød, at bestyrelsen var inhabil på grund af deres forhold til hovedaktionæren, og derfor ville man ikke forholde sig til buddet.

Privatinvestoren Jan Serup mener selv, at selskabet var mere værd, men nu ser det altså ud til, at han må tage en tidlig afsked med Brdr. Hartmann.

Læs også: 

Læs også: