Henter kommentarer

Køber kraftigt op i Bavarian: 'Det er ikke noget, folk skal følge'


En ordentlig håndfuld Bavarian Nordic-aktier.

Det er, hvad Millionærklubbens faste forvalter, Michael Friis Jørgensen, har tænkt sig at fylde sin portefølje op med.

Og hvis du sidder derude og overvejer, om du skal gøre Michael Friis Jørgensen kunsten efter, så er hans budskab entydigt:

»Jeg kommer til at ligge virkelig tungt i Bavarian Nordic. Det er ikke noget, folk skal følge,« advarer han i onsdagens udgave af Euroinvestors podcast Millionærklubben.

Michael Friis Jørgensen hejser advarselsflaget, fordi det er enormt risikofyldt at satse massivt på en enkelt aktie. Han satser kun så tungt på Bavarian Nordic for at slå en anden af Millionærklubbens faste forvaltere, Lau Svenssen, der i sin Millionærklubben portefølje har et flot plus på 33 pct. i år.

Millionærklubbens forvaltere dyster hvert år om at få 250.000 kr. til at vokse mest i deres porteføljer, som kan ses her. Michael Friis Jørgensens portefølje er i øjeblikket trukket i rødt med minus 25 pct.

»I min Millionærklubben-portefølje er jeg er alt, alt for langt bagefter Lau. Det kan jeg jo simpelthen ikke gå til julefrokost med,« siger forvalteren muntert og tilføjer, at han nu prøver at rette op ved at købe Bavarian.

Nyheden om Michael Friis Jørgensens forestående opkøb kommer på dagen, hvor Bavarian Nordic har udgivet regnskab.

Jørgensen, der også er chef for aktiehandlen i H.C. Andersen Capital, kalder det »et glimrende regnskab« og mener, at »aktien ser lidt billig ud i øjeblikket«.

Forvalteren ser en mulighed for, at Bavarian Nordics coronavaccine, der er på trapperne, kan adskille sig fra de øvrige coronavacciner på markedet, ligesom han spår, at truslen om abekopper kan få lande til at oprette nødlagre og købe op af Bavarians abekoppevaccine.

Aktiekursen i Bavarian Nordic stiger med 4,8 pct. onsdag formiddag, men de seneste tre måneder er den faldet med 25 pct.

Læs også: Forudsigelse: Aktierne kan stå over for 'eksplosiv' stigning

Læs også: 'Du skulle jo nærmest være dum for ikke at lave penge'