Henter kommentarer

Lille dansk aktie vil tiltrække større investorer

Her ses ansatte hos Penneo.
Her ses ansatte hos Penneo. Foto: Penneo
Vis mere

Det danske First North-selskab Penneo vil tage skridtet og rykke fra First North-børsen til Nasdaq Copenhagen Main Market

Penneo forbereder samtidig en kapitalforhøjelse på omkring 100 mio. kr. Pengene skal sætte fart i væksten, hedder det i en meddelse fra Penneo. Selskabet står bag software, som gør det let for revisionshuse at lade klienter underskrive blandt andet årsregnskaber med NemID-signatur.

»Ved at gå på hovedmarkedet vil vi i langt højere grad kunne tiltrække en bredere gruppe af nationale og internationale institutionelle investorer, der kan være med til at skrue tempoet i vejret for Penneos næste vækstfase,« lyder det fra Penneos medstifter og konstitueret direktør, Nicolaj Højer Nielsen.

Bestyrelsen forventer, at skiftet til hovedmarkedet vil være en realitet i forbindelse med offentliggørelsen af årsregnskabet for 2021 i marts 2022. Kapitalforhøjelsen vil ske senest på samme tid.

I den forberedte meddelelse fra selskabet lægges der vægt på, at selskabet i første kvartal 2021 oplevede en stigning i væksten i ARR med 52 pct. i forhold til samme kvartal året før. Forventningerne til væksten i ARR i første halvår er samtidig blevet opjusteret fra 38-43 mio. kr. til 45-47 mio. kr.

»Det er et helt naturligt skridt for os at rykke videre til hovedmarkedet. Vi har bevist, at vores strategi virker, og vi har overpræsteret i forhold til de vækstmål, vi kom med ved børsnoteringen. Vi vil nu sætte endnu mere fart på væksten ved at øge investeringerne i forretningsområder, hvor vi med fordel kan vokse, og ved at rykke til hovedmarkedet, hvor Penneo i dag hører hjemme. Timingen er helt rigtig,« udtaler Nicolaj Højer Nielsen i meddelelsen.

Penneo blev børsnoteret på First North 2. juni 2020 til kurs 11,06.

Læs også: Kryptovaluta under pres efter ny melding fra centralbank

Læs også: Norwegian-topchef færdig