Henter kommentarer

Lille dansk selskab skyder op efter millioninvestering


Det danske selskab FOM Technologies, der producerer maskiner til brug inden for materialeforskning, skyder op på børsen tirsdag morgen. 

Aktien stiger med 11,1 pct. fra morgenstunden. 

Det sker efter at selskabet har fået en større millioninvestering fra en række institutionelle investorer - blandt andet ATP og Bankinvest. Det sker i en målrettet emission hvor investorerne køber aktier til kurs 28 kr. for omtrent 56,6 mio. kr. i alt. Stykprisen er 1 kr. over lukkekursen mandag. 

Samtidig har FOM også valgt at udskyde sin notering på hovedbørsen Nasdaq Copenhagen. 

Det kan du læse mere om her

Millionærklubben byder d. 20 december indenfor til årets sidste aften med Millionærklubben eksklusiv. Der er aktiedyst på programmet, hvor du kan møde det faste hold af porteføljeforvaltere - Lau Svenssen, økonom og chefstrateg i Svenssen & Tudborg,Lars Persson, aktieanalytiker hos Aktierådet, Mads Christensen, fondschef i NewDeal Invest og Michelle Nørgaard, seniorstrateg i Jyske Bank. Du kan få indsigt i deres forventninger til det kommende investeringsår, og blive klogere på bevæggrundene for deres investeringer i årets interne aktiekonkurrence. Billetter kan købes på www.euroinvestor.dk/arrangementer