Henter kommentarer

Ny forvalter i Millionærklubben: Her er hans første investeringer


Nyt år, ny konkurrence og ny forvalter. 

Det er overskriften på årets første udgave af Euroinvestors podcast Millionærklubben. 

Her får 31-årige Anders Bæk nemlig debut som ny porteføljeforvalter i Millionærklubben, efter han erstatter tech-investor og fondschef i New Deal Invest, Mads Christiansen. 

Den nye porteføljeforvalter har et særligt fokus på aktier og selskaber, der kan profittere af ny teknologi: 

»Det er aktier og selskaber, som ligger på kanten af teknologiens udvikling, dem der skubber teknologien fremad og har et stærkt produkt,« siger Anders Bæk i dagens podcast. Du kan se den fulde portefølje i bunden af artiklen. 

Den nye porteføljeforvalter har også et særligt fokus på et af sidste års helt store samtaleemner - nemlig kunstig intelligens (AI), fortæller han: 

»Næsten alle selskaberne i porteføljen står stærkt indenfor AI-industrien,« lyder det fra Anders Bæk. 

Læs også: Lau Svenssen om populær dansk aktie: 'Den er markant overvurderet'

Millionærklubben er Euroinvestors podcast, hvor kompetente værter og interessante gæster vender den daglige udvikling på finansmarkederne. Samtidig dyster fire faste porteføljeforvaltere om, hvem der kan få 250.000 danske kroner til at vokse mest gennem investeringer i aktiemarkedet på et kalenderår. 

Anders Bæk deltager som privatinvestor i konkurrencen, og har derfor selv bidraget med de 250.000 kroner, der er kravet i konkurrencen. Han har ved årets start valgt at fordele beløbet på følgende aktier: 

Anders Bæk fortæller, at han på nuværende tidspunkt har købt for omtrent 70 pct. af beløbet efter ovenstående fordeling. De resterende 30 pct. regner han med at købe i løbet af handelsdagen tirsdag eller onsdag. 

De første 70 pct. af porteføljen er blevet købt ind d. 28 og 29. december. 

De andre porteføljeforvaltere i Millionærklubben er Michael Friis Jørgensen fra HC Andersen Capital, teknisk analytiker Lars Persson, der også er en del af Aktierådet, samt Lau Svenssen, der er cand. polit og chefanalytiker i firmaet Svenssen & Tudborg.  

Millionærklubben er sponseret af Saxo Bank, og du kan følge Millionærklubbens porteføljer her.