Henter kommentarer

Porteføljeforvalter: Home Depot-aktien er klart undervurderet


»For den langsigtede investor er Home Depot-aktien stadig klart undervurderet.«

Sådan lyder det fra Knut Gezelius, der er porteføljeforvalter for SKAGEN Global, hvor Home Depot udgør mere end 3 pct. i porteføljen. Det påpeger han forud for, at den amerikanske byggemarkedsgigant kommer med tal for udviklingen i andet kvartal tirsdag.

Selv om aktien har overgået det globale indeks (MSCI AC World) med 28 pct. år-til-dato og 110 pct over fem år, mener man hos kapitalforvalteren, at aktien har mere at byde på de kommende år.

»Vi mener, at Home Depot er et godt eksempel på en virksomhed, der kan komme stærkere ud af COVID-19-krisen og styrke sin position ved at vinde markedsandele, når dens mindre konkurrenter er svækket eller elimineret,« udtaler han.

 

Hvad du tror, at tallene fra Home Depot kan fortælle om markedet/sektoren?
»»Vi kommer til  fokusere på tre ting: 1) Hvordan har de underliggende trends udviklet sig, det vil sige, tendensen fortsætter med fokus på boligforbedring i 2. kvartal og især i begyndelsen af ​​tredje kvartal, forklarer han og fortsætter«

»2) Status for online-salg: Home Depot har investeret flere milliarder dollars i at udvide online, så konkrete tal og kommentarer fra ledelsen om udviklingen her vil være interessant. På lang sigt er potentialet for Home Depot at dominere online i sit segment, og indtil videre er det først i begyndelsen af ​​denne rejse og 3) ) Signaler, der understøtter vores hypotese, om at selskabet vinder markedsandel,« forklarer Knut Gezelius.«

Af de 34 analytikere, der dækker aktien, er der overvejende en positiv stemning, ifølge Bloomberg. 20 analytikere har en køb-anbefaling, 12 analytikere en hold-anbefaling, mens 2 analytikere, har en sælg-anbefaling.

Det mest optimistiske kursmål finder man hos analysehuset Oppenheimer, hvor man har et kursmål på 320 dollar, mens investeringsbanken Jefferies har et kursmål på 306 dollar. Aktien lukkede mandag i kurs 288 dollar.

Læs også: Ny dansk børsbaby på vej - vil opnå hvad Spotify og Tencent har formået

Læs også: Warren Buffetts ændringer vækker undren