Henter kommentarer

Privatinvestor kendt fra Millionærklubben: Her er mine aktieraketter for 2021


 
I videoen ovenfor kan du se mere om det danske aktieindeks, C25-indekset
Vis mere

 

Privatinvestor og redaktør på Proinvestor, Helge Larsen, peger på sine aktieraketter for 2021. Det fortæller han i aktiepodcasten Millionærklubben på Euroinvestor.

Han ser bl.a. fortsat potentiale i de norske gasrederier Avance Gas Holding og BW LPG, som er steget henholdsvis 18 pct. og 11 pct. den seneste måned.

Derudover ser Helge Larsen potentiale i norske Hexagon Purus, der er et rent grønt datterselskab af energiselskabet Hexagon Composites.

»Det er en aktie, som er i den store grønne megatrend,« siger han i aktiepodcasten.

Hexagon Purus, der har tickerkoden HPUR, arbejder udelukkende med brintløsninger.

»De har store aftaler med Toyota og Daimler, og you name it. De har aftaler med lastbilsproducenter, togproducenter, flyproducenter og indenfor skibsfart, fordi de har en fantastisk teknologi på at lave tanke,« siger Helge Larsen i Millionærklubben, hvor han uddyber:

»Jeg tænkte, at nu ville jeg finde noget i den grønne bølge, som ikke hed Vestas og Ørsted. Jeg har taget brintaktien med, fordi jeg ved, hvilken kvalitet der er i koncernen, og jeg ved, hvilken kvalitet der er hos Daimler og Toyato. De vælger ikke partnere, som ikke har styr på tingene, og det har Hexagon Purus efter min mening.«

Derudover har han Scatec Solar og Equinor på listen. Sidstnævnte med begrundelsen om, at selskabet er ved at gennemgå en lignende transformation som Ørsted – men til en lavere P/E-værdi. Equinor har planer om at placere sine oliemilliarder i sol og vind, pointerer han.

På listen findes også quizplatformen Kahoot, der alene den seneste måned er steget 78 pct. Helge Larsen har tænkt sig at investere tungere i virksomheden, efter at flere institutionelle investorer har fået øjnene op for aktien, siger han.

Hør mere i Millionærklubben her.

Læs også: Aktiechef: Disse aktier har stadig kæmpe potentiale trods stigning på 120 pct. i 2020