Henter kommentarer

Ser kæmpe kurspotentiale i disse 3 danske folkeaktier


En lang række danske aktier er fløjet i vejret i løbet af 2021.

Der gemmer sig imidlertid et uforløst kurspotentiale i flere af de største og mest handlede danske aktier, vurderer analytikerne, der dækker de danske eliteaktier.

Ser man på hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om C25-aktierne, så skiller især tre aktier sig ud. Fælles for dem er, at analytikerne vurderer, at de rummer et kurspotentiale på mindst 20 pct.

Læs også: Danske Bank advarer mod kursfald - nu sker det måske snart igen

Det største kurspotentiale finder man ifølge analytikerne i den danske høreapparatgigant GN Store Nord, viser Bloomberg-data. Analytikerne ser et kurspotentiale på mere end 26 pct.

Den C25-aktie, som spås det næststørste potentiale er aktien i den danske vaccineproducent Bavarian Nordic. Analytikerne har samlet set et kursmål, der indikerer, at aktien kan stige mere end 25 pct.

På tredjepladsen finder man ifølge de professionelle analytikere den danske servicekoncern, ISS. De vurderer, at ISS-aktien kan stige op mod 20 pct.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Storbank: Det her bør investorer forvente af aktiemarkedet i 2022

Læs også: Elbil-aktierne brager frem - investorer sender en i vejret med 24 pct.