Henter kommentarer

Ser særlig investeringsmulighed i Kina: 'De er meget billige'


Mens den vestlige økonomi nærmer sig recession, så er Kina på vej ind i et kæmpe boom efter flere års coronanedlukninger.

Og netop derfor er Kina et godt sted at kigge hen, hvis man jagter nye investeringsmuligheder i 2023, mener Lars Tvede i mandagens afsnit af Millionærklubben.

Lars Tvede er kendt som forfatter, finansmand og serieiværksætter. Derudover er han porteføljemanager for hedgefond, Atlas Global Macro, som han har haft i 1,5 år. Siden lanceringen af fonden den 26. maj 2021 er den nede med knap 40 pct.

Læs også: Disse investeringstemaer holder Lars Tvede øje med i 2023

Hvis man ønsker at være direkte investeret i Kina, så er det mest interessante deres teknologi aktier, forklarer han.

»De er udmærket virksomheder med fortsat meget stor vækstpotentiale, som er meget billige sammenlignet med vestlige og især amerikanske teknologiaktier,« forklarer han i podcasten.

Vært Sara Sjølin spørger opfølgende om det kunne være teknologiaktier som Alibaba og Tencent, hvilket han svarer ja til.

»Kina har lavet en politisk krig imod disse selskaber, som de nu har været ude og sige, at de stopper med,« tilføjer Lars Tvede.

Her henviser han til partisekretær Guo Shuqing hos People's Bank of China, der søndag i et interview med avisen People's Daily bebudede, at Kinas stramninger over for tech-selskaberne er på vej mod sin afslutning.

Kommentaren sendte mandag morgen kinesiske tech-aktier i vejret.

Du kan høre mandagens afsnit af Millionærklubben her:

Læs også: Sydbank om Mærsks rekordår: 'Det kommer ikke til at gentage sig'

Læs også: Opråb til alle håbefulde privatinvestorer: Tesla er en bare bilfabrik